'

Nov 15
REGIO - Ieder jaar op de 2e zondag in december is er sinds 1997 Wereldlichtjesdag. Wereldwijd komen mensen bij elkaar om overleden kinderen te herdenken en steken zij om 19.00 uur een kaarsje aan.

Ga door met lezen van "Wereldlichtjesdag in de Reestkerk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
ZUIDWOLDE - De derde editie van het huiskamerfestival kan als succesvol worden bestempeld! Dit jaar voor het eerst met de uitbreiding van de Erflanden. Ook daar was het een succes.

Ga door met lezen van "Huiskamerfestival is weer een groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
DE WIJK - De Altiband uit Meppel heeft zaterdagmiddag het dorpshuis in De Wijk op de kop gezet. Met tal van bekende en gezellige meezingers, en evergreens werd het een groot feest. Het spelplezier spatte er vanaf. Ze traden op voor Seniorenvereniging De Wolden. Ook burgemeester Inge Nieuwenhuizen en wethouder Egbert van Dijk waren aanwezig.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Altiband zet dorpshuis De Wijk op de kop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
BERGHUIZEN - Na drie jaar mag het en kan het weer: Christelijke muziekvereniging de Bergklanken geeft een concert. Op zondag 18 december is iedereen welkom in de kerk in Berghuizen te luisteren om naar een concert met het thema: kersconcert!

Ga door met lezen van "Concert Bergklanken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
DE WIJK – Of het nu om een koffiemok, emmer, tegeltje, bord, autoruit, bedrijfsbus, winkeletalage, gevelreclame of wat dan ook gaat, Team Kyansy beplakt het allemaal. Op de eigen facebookpagina staat een behoorlijke portfolio van uitgevoerde opdrachten. Voor Jeanell van Steenwijk-Gravesteijn is het op dit moment nog hobby, maar hij hoopt er in de toekomst zijn boterham mee te kunnen verdienen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Team Kyansy beplakt alles"

Geplaatst door B S

Tweet This!