'

Nov 16
IJHORST - 'Beste mensen, fijn u allemaal na drie jaar weer welkom te heten bij een concert van onze koren'. Met deze woorden verwelkomde voorzitter Gido Onderstal zaterdagavond 12 november de goed gevulde kerk te IJhorst.

Ga door met lezen van "Sfeervol herfstconcert Wijker Kunst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
REGIO - Op het hoofdveld van FC Meppel werd dinsdagmiddag de tweede ronde gespeeld van de voetbalcompetitie voor OldStars, oftewel walking voetbal. De organiserende vereniging had drie kleinere velden uitgezet waarop 12 wedstrijden werden gespeeld. Alle acht verenigingen betraden drie keer 20 minuten het speelveld.

Ga door met lezen van "HZVV behoudt leiding in OldStars competitie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
DRENTHE - Het college van Gedeputeerde Staten verleent een eenmalige subsidie van € 174.000,-- aan de vier Drentse voedselbankstichtingen. Het geld wordt gebruikt voor voedselhulp aan het groeiend aantal inwoners met grote financiële problemen. Op deze manier wordt uitvoering gegeven aan de motie van Provinciale Staten ‘Steun voor de Drentse Voedselbanken’.


Ga door met lezen van "Provincie steunt Drentse Voedselbanken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
DE WIJK - Ongeveer honderd bezoekers genoten op zondagmiddag 13 november van het herfstconcert van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo in de kerk in IJhorst.

Ga door met lezen van "Herfstconcert van Apollo zat boordevol grote componisten "

Geplaatst door B S

Tweet This!