'

Nov 17
Meer dan een half miljoen foto’s naar het Drents Archief

DRENTHE - Het Drentse Persburo Melissen draagt zijn complete negatievencollectie over aan het Drents Archief. Het gaat om meer dan een half miljoen persfoto’s en foto’s voor agrarische bladen uit de periode van omstreeks 1985 tot 2007.

Tolhuis Dickninge

Ga door met lezen van "Persburo Melissen draagt fotoarchief over"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 17
DRENTHE - De provincie Drenthe wil 26 miljoen euro extra beschikbaar stellen aan Energiefonds Drenthe. Met dit extra fondsvermogen kan het Energiefonds ondernemers en eigenaren van maatschappelijk vastgoed (bijv. dorpshuizen, huisartspraktijken, scholen) naar verwachting tot eind 2025 blijven ondersteunen met financiering van duurzame maatregelen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Extra fondsvermogen voor Energiefonds Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 17
DE WIJK - Het damesteam (7x7) van Wacker is op zoek naar versterking! Heb je altijd al eens willen voetballen, of heb je zin om weer te beginnen met voetballen? Je bent van harte welkom om mee te trainen met het gezellige damesteam van vv Wacker. Ons team bestaat uit zowel beginners als wat meer ervaren speelsters in de leeftijd van 30-48 jaar.

Ga door met lezen van "Dames Wacker zoeken versterking"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 17
KOEKANGE - Klaas Mijnheer neemt in de zomer afscheid als hoofdtrainer van Vitesse’63. De oefenmeester uit Rouveen is bezig aan zijn vierde seizoen in Koekanger dienst.


Ga door met lezen van "Klaas Mijnheer stopt na dit seizoen bij Vitesse’63"

Geplaatst door B S

Tweet This!