'

Nov 19
DE WIJK - Sinterklaas is weer in ons koude kikkerlandje. En zijn eerste prioriteit was uiteraard De Wijk bezoeken. Burgemeester Inge Nieuwenhuizen en speaker Gerdo Kleine waren aanwezig, om de goedheiligman en zijn gevolg een warm welkom te heten.

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gastvrije ontvangst voor Sinterklaas in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
DE WIJK - Op zaterdag 26 november komt de Koninklijke Muziekvereniging Apollo bij je aan de deur. De vereniging verkoopt pepernoten, speculaasstaven en speculaasbrokken. Zo ben je in de week voor het Sinterklaasfeest voorzien van alle bijbehorende versnaperingen. De actie start om 10.00.

Ga door met lezen van "Apollo is terug met de jaarlijkse speculaasactie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
ZUIDWOLDE - In ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde kan bij voldoende belangstelling vanaf januari 2023 een beginnerscursus fotografie worden gevolgd. Fotograaf Freddie Uiterwijk Winkel uit Hoogeveen gaat de cursussen verzorgen.Ga door met lezen van "Opgeven voor cursus fotografie in De Boerhoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
zeven personen naar het ziekenhuis

RUINERWOLD - Gisterenavond zijn zeven personen uit Ruinerwold naar het ziekenhuis gebracht wegens het inademen van koolmonoxide. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Ga door met lezen van "Koolmonoxide in woning Ruinerwold "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
MEPPEL - In het kader van het 100-jarig bestaan van bibliotheek Meppel organiseert de bieb samen met verschillende basisscholen uit Meppel een Kunst & Poëzie tentoonstelling.

Ga door met lezen van " Kunst & Poëzie tentoonstelling bij bibliotheek Meppel "

Geplaatst door B S

Tweet This!