'

Nov 21
Cabaretgezelschap te boeken bij artiestenbureau Bemo Entertainment

DRENTHE - Na 2 jaren van stilte is er eindelijk weer goed nieuws voor alle liefhebbers van de Drentse humor. Vanaf begin September 2022 toert Drenthe Plat weer kris kras door Noord- Nederland met een gloednieuw programma boordevol Drentse humor en liedjes.

Ga door met lezen van "Drenthe Plat met nieuwe programma op tournee"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 21
DE WOLDEN - Woensdag 16 november heeft wethouder Egbert van Dijk voormalig wethouder Jan van ’t Zand gevraagd fietsambassadeur voor De Wolden te worden. Jan fiets zelf ook graag en is altijd betrokken geweest bij de wielersport in onze gemeente.

Ga door met lezen van "Jan van ’t Zand fietsambassadeur De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 21
RUINERWOLD - ‘Mijn leven is totaal veranderd’ vertelt Monica Oostra van Haarprofessionals te Ruinerwold. ‘Je kan zoveel voor iemand betekenen als iemand problemen heeft met haaruitval. Niemand wordt blij van kaler worden of van haren die uitvallen.’

Ga door met lezen van "Monica Oostra, een gedreven vak vrouw vertelt"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 21

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 21
Met brandweerauto en muziek korps door het dorp

ALTEVEER - Sint-Nicolaas en zijn gevolg kreeg in Alteveer dit jaar weer een feestelijke intocht. De muziekvereniging Woudklank uit Zuidwolde en de brandweer uit dit dorp werkten aan de intocht mee.

Foto's: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Sint kreeg weer een intocht in Alteveer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 21
REGIO

Woon jij in de Wolden in Drenthe en wil jij jouw tuin veranderen naar jouw droomtuin? Dan zijn er natuurlijk dingen die absoluut niet mogen ontbreken in jouw droomtuin. Ben jij hier nou benieuwd naar en wil je hier meer van weten? Hieronder vertellen we je meer.Ga door met lezen van "Dit mag niet ontbreken in jouw droomtuin"

Geplaatst door B S

Tweet This!