'

Nov 22
REGIO - Na de eerdere goed verlopen derby in IJhorst, was het zondag tijd voor de tweede derby van het seizoen, dit keer in Havelte. Vorig seizoen werd er twee keer verloren van Havelte, dus Ruinerwold was gedreven om dit recht te zetten.


Ga door met lezen van "Ruinerwold krijgt deksel op de neus in Havelte"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 22
REGIO - Ruim de helft van de Nederlanders van 16 jaar of ouder gaf in 2022 aan hun oude mobieltjes thuis te bewaren, ruim 10 procent levert ze in voor recycling. Ook oude laptops en tablets verdwijnen vaak naar zolder of in een la. Bij het aanschaffen van nieuwe smartphones of andere (mobiele) apparaten letten kopers eerder op snelheid, geheugencapaciteit en prijs dan op duurzaamheid of milieu. Dat meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers van het onderzoek ICT-gebruik van huishoudens en personen 2022.

Ga door met lezen van "Oude mobieltjes, laptops en tablets verdwijnen in la of doos op zolder"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 22
DE WIJK - Zoals bij velen wel bekend organiseert de Supporters Vereniging Wacker al jaren de bekende kaartavonden in de kantine. Echter, op 25 november 2022 komt de kaartavond, vanwege de voetbal wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Ecuador te vervallen.

Ga door met lezen van "Activiteiten in kantine bij Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!