'

Nov 23
DE WIJK - Het ouderwetse Sinterklaos Lott’n is terug van weg geweest in De Wijk. In vroeger jaren werd deze populaire sinterklaasspelletjes altijd gespeeld bij café Wittink. Mark van Braam, beheerder van het Dorpshuis De Wijk heeft dit weer opgepakt. Zaterdag 26 november komt al deze gezelligheid weer terug.

Ga door met lezen van "Sinterklaos Lott’n terug van weg geweest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 23
MEPPEL - Als voorbereiding op het komende kerstfeest worden er in Meppel in de Adventstijd Avondgebeden gehouden. Het doel van deze momenten is ruimte bieden om stil te worden van binnen.

Ga door met lezen van "Voorbereiden op kerst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 23
“Een plek waar mensen elkaar vinden”

RUINEN - Afgelopen maandag is de weggeefwinkel Noppes feestelijk geopend door burgemeester Nieuwenhuizen van de gemeente De Wolden, samen met vrijwilliger van het eerste uur Samya Nin. De opening vond plaats in een bijeenkomst met vrijwillige medewerkers, beroepskrachten en een aantal vaste bezoekers.

Ga door met lezen van "Weggeefwinkel Noppes geopend door burgemeester Nieuwenhuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 23
DE WIJK - Het is weer tijd voor een feestje, een feestje met live muziek. Zaterdag 17 december komt Rockband Over The Coke naar café de Wiekslag in De Wijk voor gezellige avond rockmuziek. De muziek begint rond 21.00 uur. Over The Coke bestaat uit drie heren uit de Wijk, Schoonloo en Punthorst. Over The Coke brengt het beste uit de jaren 60/70/80 met stevige rockmuziek. Ze spelen met drums, percussie, gitaar en bas. Onlangs deden ze ook mee aan het Huiskamerfestival in Zuidwolde.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 23
DE WOLDEN - Inwoners van De Wolden ervaren de gemeente als een veilige gemeente om in te wonen, blijkt uit onderzoek. Dat wil het college van burgemeester en wethouders graag zo houden. Daarom stelde zij aandachtspunten op voor de komende jaren in de kadernota veiligheid, toezicht en handhaving. Het college vraagt de gemeenteraad om deze aandachtspunten te onderstrepen.

Ga door met lezen van "College De Wolden blijft komende jaren inzetten op veiligheid"

Geplaatst door B S

Tweet This!