'

Nov 26
DE WIJK - Zondag 27 november speelt Wacker 1 in de Wijk haar thuiswedstrijd tegen Ruinen 1. Deze Woldiger derby zal worden afgetrapt om 14.00 uur door wethouder Egbert van Dijk. Na afloop in de kantine Rad van Fortuin georganiseerd door de 1e selectie.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 26
IJHORST - Na een afwezigheid van drie jaar geeft het Meppeler Mannenkoor weer een Kerstconcert. Het koor verheugt zich erop en zit volop in de voorbereiding op het concert.Ga door met lezen van "Meppeler Mannenkoor verheugt zich op Kerstconcert "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 26
RUINERWOLD - Bij de wandeling met de burgemeester (vier weken geleden) kwam ter sprake, dat dit een mooie plek voor een picknickbankje langs het wandelpad bij Blijdenstein zou kunnen zijn. De daar woekerende bramen zijn door een buurtbewoner weggehaald, waarna (vanmiddag) de gemeente er een fraaie picknickbank heeft geplaatst. Het uitzicht is naar keuze: blik op de kerk of richting Wold A.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 26
DE WIJK - Wie nog op zoek was naar de laatste historische plaatjes om het Coop album compleet te krijgen, was vrijdagmiddag van harte welkom in het Dorpshuis in De Wijk. De eerste spaarders stonden om 13.00 uur al op de stoep. Daarna liep het gestaag door. Want dit was de uitgelezen kans om het boek compleet te krijgen. En dus werd er volop geruild.

Eigen foto

Ga door met lezen van "Plaatjes ruilen om stickerboek compleet te krijgen"

Geplaatst door B S

Tweet This!