'

Dec 16
DE WIJK - Bewoners van Zorgcentrum Dunninghe werden vrijdagmorgen getrakteerd op warme chocolademelk met slagroom. Jan en Trea ten Kate van het gelijknamige melkveebedrijf uit Koekange waren aanwezig om het warme drankje te serveren. Trea is daar geen onbekende. ‘Mijn vader woont nu drie jaar in Dunninghe, en ik ben daar vrijwilliger’.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Melkveehouders trakteren senioren op warme chocolademelk met slagroom"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 16
Inspirerende dag vol activiteiten rondom Pompeï-tentoonstelling in de kerstvakantie

DRENTHE - Op woensdag 28 december 2022 organiseert het Drents Museum een speciale dag voor families. Deze dag staat in het teken van de tentoonstelling Sterven in schoonheid - De wereld van Pompeï en Herculaneum. Van 10.00 tot 15.00 uur zijn er workshops graffiti, workshops muziekimprovisatie en optredens van de Verhalenverteller.

Er zijn o.a.workshops graffiti Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Familiedag met graffiti workshop in Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 16
ECHTEN - Een kleine mijlpaal voor Anja Benning. De kapster uit Echten vierde onlangs dat ze vijfendertig jaar in het kappersvak zit. Bijna ongemerkt zou dit wapenfeit voorbij zijn gegaan, ware het niet dat een goede klant haar er op attendeerde. ‘Het klopt wel. Als je plezier hebt in je vak, vliegt de tijd voorbij. Dat zal het wel zijn!’.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Anja zit vijfendertig jaar in kappersvak"

Geplaatst door B S

Tweet This!