'

Dec 19
REGIO - Tussen het derde kwartaal van 2021 en hetzelfde kwartaal van 2022 groeide het aantal zzp’ers (van 15 tot 75 jaar) met 127 duizend naar 1,2 miljoen. De toename was het grootst in de zorg- en welzijnsberoepen. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers.


Ga door met lezen van "Aantal zzp’ers gegroeid naar 1,2 miljoen in derde kwartaal van 2022"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 19
RUINERWOLD - Koning Winter liet zich weer even zien. En ook de ijsbaan in Ruinerwold was afgelopen weekend geopend. De ijzers konden weer uit het vet. En velen maakten daar dankbaar gebruik van. Helaas is schaatspret van korte duur. Het is bewolkt en regenachtig met oplopende temperaturen. Vanmiddag is het 7 tot 9 graden. Voorlopig blijft het wisselvallig. Ook tijdens de nachten blijft het kwik ruim boven het vriespunt en winterweer is voorlopig dus ver weg.

Ga door met lezen van "Schaatspret helaas van korte duur"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 19
DE WIJK - Sinterklaas is net weer naar Spanje, maar natuurlijk willen we dat hij volgend jaar weer ons dorpje aan doet. Om een steentje bij te dragen aan stichting Sinterklaas houden we vrijdag 30 december een knieperties verkoop. Dus ben je al aan het watertanden bij de gedachte aan knieperties, kom dan langs en haal zakje of twee, of drie.



Ga door met lezen van " Knieperties bakken in de Wiekslag"

Geplaatst door B S

Tweet This!