'

Aug 9
RUINERWOLD - Op zaterdag 18 augustus 2018 vind de 26ste Oldtimerdag Ruinerwold plaats. Een groot evenement in een gastvrij dorp in het prachtige Zuidwest-Drenthe. Het evenement vindt plaats van 8.00 uur tot 17.00 uur. Vorig jaar trok de 25ste Oldtimerdag Ruinerwold 1500 deelnemers en ruim 20.000 bezoekers.Het grotendeels verharde parcours ligt midden in het dorp en de begeleide toertochten van 25 en 45 km door de mooie omgeving van de gemeente De Wolden (Zuidwest-Drenthe) dragen bij aan deze geweldige dag, waarvan het motto “zien en gezien worden” is.

In de loop van de jaren zijn elf verschillende categorieën ontstaan: auto’s, tractoren, motoren, legervoertuigen, brommers, solexen, vrachtwagens, scooters, stationaire motoren, fietsen en caravans. Vooraanmelding via de site: www.oldtimerdagruinerwold.nl. De deelname is gratis en het evenement is afgezien van een kleine parkeervergoeding ook gratis toegankelijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA