'

Jan 31
RUINERWOLD - Donderdag 2 februari 2023 wil de gemeenteraad De Wolden in gesprek met inwoners, ondernemers en organisaties over de verkeerssituatie door Blijdenstein. Gedurende de avond hoort de raad graag wat er leeft en speelt, en zullen we eventuele oplossingsrichtingen onderzoeken. De aanvang is om 19:30 uur.

Ga door met lezen van "Dialoogbijeenkomst over de verkeerssituatie door Blijdenstein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 31
DE WOLDEN - Sinds 2014 kunnen starters op de woningmarkt in De Wolden subsidie aanvragen om hun woning te verduurzamen. Het budget dat voor deze subsidie beschikbaar was gesteld, is inmiddels volledig opgebruikt.

Ga door met lezen van "Duurzaamheidssubsidie voor starters kan weer aangevraagd worden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 30
RUINERWOLD - Zaterdagavond was de eerste geslaagde bordspellenavond in de Buddingehof. Bordspelliefhebbers genoten tijdens een gezellige avond van het samen spelen en nieuwe spellen ontdekken.

Ga door met lezen van "Geslaagde bordspellenavond in de Buddingehof"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 30
MEPPEL - Op woensdagmiddag 8 februari van 14:00 tot 15:30 uur organiseren studenten van de opleiding Onderwijsassistent aan het Drenthe College Meppel in samenwerking met de bibliotheek een leuke interactieve voorleesmiddag voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar.

Ga door met lezen van "Studenten Drenthe College organiseren voorleescarrousel:"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 30
DE WIJK - Er zijn van die vriendschappelijke wedstrijden, die niet veel om het lijf hebben, doch afgelopen zondag had onze plaatselijke voetbalclub wel degelijk een vriendschappelijke wedstrijd deed er toe deed. Men had namelijk op bezoek de voetbalvereniging Raptim uit Coevorden (vroeger heetten ze R.K. Raptim).Een uitstekende 3e klasser, die kon en wilde voetballen. Technisch vaardig en snel.

Ga door met lezen van "Wacker weet weer wat verliezen is"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 30
STAPHORST - Maandag 6 februari is Bert Haamberg, boswachter Ecologie bij Staatsbosbeheer, gastspreker op de ledenavond van Natuurbeschermingsvereniging 'IJhorst-Staphorst e.o.'.

Ga door met lezen van "Ecoloog Bert Haamberg vertelt over zijn werk."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 30
Bij het realiseren van twee padelbanen.

DE WIJK - Lawn Tennis Vereniging (LTV) Voorwijk uit De Wijk is voornemens om twee padelbanen te realiseren bij het tenniscomplex aan de Wiltenweg 31C in De Wijk. Dit staat hoog op het verlanglijstje van de vereniging. Want padel is een populaire sport. Het lijkt op een mix van tennis en squash. Alleen het speelveld is een kwart kleiner dan een tennisveld.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "LTV Voorwijk moet nog enige obstakels overwinnen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 29
ZUIDWOLDE - Bij DNO Sport zijn we dringend op zoek naar vers bloed voor onze sportprogramma's. We maken uitzendingen op zaterdag- en zondagmiddag en maandagavond. We zijn op zoek naar nieuwe presentatoren, verslaggevers langs de lijn en technici.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 29
REGIO - In het vierde kwartaal van 2022 zijn de prijzen van bestaande koopwoningen in alle provincies gedaald ten opzichte van het kwartaal er voor.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Prijzen bestaande koopwoningen in alle provincies gedaald"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 29
DE WOLDEN - Ondernemerschap en aandacht voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) staan centraal in het nieuwe Economisch Actieplan van gemeente De Wolden. Ook is er veel aandacht voor de sectoren Landbouw en Recreatie en Toerisme.

Archief: Aandacht voor toerisme, om tot een Wandelnetwerk in Drenthe te komen

Ga door met lezen van "Nieuw Economisch Actieplan De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 28
RUINERWOLD - Burgemeester Inge Nieuwenhuizen heeft vrijdagavond uur een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Hennie Benak-Nijstad in De Karstenhoeve. Met deze uitreiking zal de inwoner van De Wolden onderscheiden worden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Ga door met lezen van "Koninklijke onderscheiding voor Hennie Benak"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
RUINERWOLD - Disco Zonder Beperking voor kinderen met een beperking georganiseerd in Het Ambacht in Ruinerwold. Voor het thema was dit maal “Apres-Ski” gekozen.

Ga door met lezen van "Discoavond bij Het Ambacht valt in de smaak"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
RUINERWOLD - Tijdens de gezellige jaarvergadering van de Vrouwen van Nu afdeling Ruinerwold op 24 januari werden vijf jubilerende leden in het zonnetje gezet. Hennie Reinders-Nijstad is maar liefst 65 jaar lid, Roelien Hofstra-van Weydom Claterbos 55 jaar, Geesje van der Berg-Ter Haar en Sjoukje Rumph-Have 50 jaar en Willie Wiltinge-Steenbergen 40 jaar.

Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu gaan helemaal los tijdens jaarvergadering"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
RUINERWOLD - Op 27 januari is bij het Ambacht in Ruinerwold een disco voor een groep mensen waar niet zo vaak wat voor georganiseerd word. Ken je een kind met een beperking stel hem of haar even op de hoogte. Te leuk om te missen. En iedereen is welkom. Zelfs als je met je bed naar binnen moet kan dat, er is immers geen beperking. DJ Marlies gaat er een feestje van met maken. Aanvang 19.00 uur. Entree: 2,00.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
ECHTEN - Gooi je een bullseye en wordt jij darter van Echten? Op 18 februari om 19:30 uur is er een dart avond voor iedereen vanaf 15 jaar en ouder. Wij zorgen voor de koffie en thee. Als je een drankje na de koffie wilt, is dit voor eigen rekening. Heb je geen dartpijlen, laat het bij inschrijving weten en dan zorgen wij daarvoor. Voor de winnaar ligt er een kleine geldprijs klaar! Inschrijven voor 3 februari. Inschrijfgeld is €10,- per persoon. Voor opgave of vragen kan gemaild worden naar acoldekarke@gmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 26
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden stelt € 250.000 beschikbaar voor maatschappelijke organisaties die in acute geldnood zitten door de hoge energierekening. De gemeenteraad heeft het college van burgemeester en wethouders hierom gevraagd.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Noodfonds energielasten voor maatschappelijke organisaties"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24
RUINERWOLD - Het is de supermarkt en slagersfamilie Koetsier gelukt om de Coop formule tijdig om te bouwen naar het Plus concept. Bijna drie weken geleden gingen de deuren van de winkel dicht. Werd alles leeg gehaald. En vanaf dat moment werd er met man en macht gewerkt om de ombouw te realiseren.

Personeelsleden bieden de familie Koetsier een cadeaubon aan. Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Plus Koetsier Ruinerwold opent deuren vernieuwde supermarkt"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24
DRENTHE - Van 16 april tot en met 1 oktober 2023 is in het Drents Museum in Assen de tentoonstelling  Menyala - De buitengewone geschiedenis van de Molukkers in Drenthe te zien.

Ga door met lezen van "Drents Museum presenteert buitengewone geschiedenis Molukkers in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 23
DE WIJK - De Koninklijke Muziekvereniging Apollo bestaat 125 jaar. Afgelopen zaterdagavond trapte de vereniging het jubileumjaar af met een feest in het Dorpshuis in de Wijk. Een feestelijke start van een jaar vol jubileumactiviteiten.

Ga door met lezen van "Apollo trapt jubileumjaar af en viert 125-jarig bestaan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 23
RUINERWOLD - Op woensdag 25 januari 2023 vindt de inloopavond plaats over de ontwikkelingen aan de Kerkweg-Zuid in Ruinerwold. Op deze locatie worden plannen gemaakt voor de bouw van woningen op basis van het woningbouwbehoefteprogramma van gemeente De Wolden.


Ga door met lezen van " Inloopavond woningbouw Kerkweg-Zuid, Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 5, totaal 81 artikelen)