'

Jan 4
DE WIJK - Op de website van belangenvereniging De Wijk is een dorpsagenda aangemaakt. Zodat een ieder kan zien wat voor activiteiten er op de planning staan. Verenigingen, stichtingen en anderen kunnen nieuwe activiteiten en aankondigingen ook door geven per mail.

Archieffoto: jaarvergadering belangenvereniging

Ga door met lezen van "Belangenvereniging De Wijk zet evenementenagenda op"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 4
Pubers leren beter plannen, leren en organiseren

MEPPEL - Kampt jouw puber met problemen rondom leren, concentratie, plannen of heeft hij of zij faalangst? In samenwerking met Bibliotheek Meppel biedt Gea Dolstra vanaf 1 februari 2023 gratis een korte workshop ‘Ik leer leren’ aan voor leerlingen in groep 8 en leerlingen in de brugklas.

Ga door met lezen van "Gratis workshop Gea Dolstra bij bibliotheek Meppel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 4
DE WOLDEN - “Mijn buren houden van darten, maar bij iedere pijl die zij gooien, hoor ik tok. Als dat nou zo af en toe was, dan vind ik het geen probleem, maar ze spelen bijna dagelijks. Ik heb geprobeerd er iets van te zeggen, maar het gaat gewoon door.” Wat nu? “Ik zeg, bel Buurtbemiddeling,” zegt Hetty de Bruin, coördinator van Buurtbemiddeling De Wolden.


Ga door met lezen van "Buurtbemiddeling De Wolden breidt uit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 4
BERGHUIZEN - Op zondag 8 januari is er weer een laagdrempelige 'Kerk zonder Drempelviering' in de kerk in Berghuizen. Het thema is ditmaal 'Energie'. Na alle feestdagen als sluitstuk van een turbulent jaar is daar dan het nieuwe jaar, met nieuwe voornemens en dergelijke.

Ga door met lezen van "Energie opdoen Berghuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!