'

Jan 23
DE WIJK - De Koninklijke Muziekvereniging Apollo bestaat 125 jaar. Afgelopen zaterdagavond trapte de vereniging het jubileumjaar af met een feest in het Dorpshuis in de Wijk. Een feestelijke start van een jaar vol jubileumactiviteiten.

Ga door met lezen van "Apollo trapt jubileumjaar af en viert 125-jarig bestaan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 23
RUINERWOLD - Op woensdag 25 januari 2023 vindt de inloopavond plaats over de ontwikkelingen aan de Kerkweg-Zuid in Ruinerwold. Op deze locatie worden plannen gemaakt voor de bouw van woningen op basis van het woningbouwbehoefteprogramma van gemeente De Wolden.


Ga door met lezen van " Inloopavond woningbouw Kerkweg-Zuid, Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 23
DE WIJK - Hierbij doen wij een oproep aan alle inwoners van de Wijk die als ondernemer hebben gewerkt of nog steeds het mooie vak van ondernemer uitvoeren. Wij, de Historische Vereniging de Wijk-Koekange, zijn bezig met een boek om de Wijker bedrijvigheid van vroeger en nu vast te leggen.

Ga door met lezen van "Oproep Historische Vereniging de Wijk-Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 23
RUINERWOLD - Vanaf het nieuwe seizoen 2023/2024 heeft KIOS Ruinerwold in Frank Wagter zijn nieuwe trainer/coach gevonden voor KIOS 1. Frank volgt hiermee huidig trainer Adri Kok op die aan heeft gegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen.

Ga door met lezen van "Frank Wagter nieuwe hoofdtrainer KIOS 1"

Geplaatst door B S

Tweet This!