'

Feb 28
RUINEN - Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe het werkt, is er Klik & Tik. Klik & Tik is een computercursus waar beginners in kleine groepen geleerd wordt gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer, zoals typen, e-mailen, websites bekijken en hoe je bestanden kunt downloaden.

Ga door met lezen van "Gratis computercursussen weer van start in bibliotheek Ruinen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 28
REGIO - Zonta rond de Reest doneert samen met andere Nederlandse Zontaclubs 3000 euro voor Noodhulp aan vrouwen en meisjes na de aardbeving in Turkije en Syrië.

Archieffoto

Ga door met lezen van "Zonta doneert 3000 euro voor noodhulp"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 27
DE WIJK - Op zondag 5 maart 2023 organiseert de motorclub De Antrappers uit De Wijk al weer haar 38e editie van de Off the road rit voor wegmotoren. Het evenement zal dit jaar voor de achttiende keer starten op Rogat. De aanmelding en spoedinschrijving vindt plaats in wegrestaurant De Raket in Rogat. Dat is tevens de uitvalsbasis van de rit. De inschrijving is dit jaar online via de website van www.antrappers.nl


Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Off The Road Rit Antrappers komt er aan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 27
MEPPEL - Woensdag 8 maart organiseren Wilma Bast, Sabah Aoulad El Kadi en Mirjam de Jonge - adviseurs van het gratis Spreekuur Complementaire Zorg in Meppel – een informatieve lezing bij bibliotheek Meppel.

Ga door met lezen van " Gratis Spreekuur Complementaire Zorg bij bibliotheek Meppel "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 27
REGIO - Ruinerwold was deze zondag niet helemaal compleet. De hoofdtrainer ontbrak in verband met een wintersport en de KNVB wilde niet meewerken aan een andere datum. Maar wie vreesde voor een stuurloos schip, kent de technische staf niet goed genoeg.

Ga door met lezen van "Ruinerwold herpakt goede vorm in De Blesse"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 26
RUINERWOLD - Op zaterdag 4 maart is vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur weer de mogelijkheid om uw waardevolle spullen te laten taxeren door taxateur dhr.. Enno de Boer uit De Wijk.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Taxatiemiddag bij De Karstenhoeve."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 26
DRENTHE - Drentse ondernemers kunnen vanaf 28 februari subsidie aanvragen om hun energielasten te verlagen. Ben jij een Drentse mkb-ondernemer? En wil je aan de slag met het besparen van energie in jouw bedrijf? Dan kun je vanaf 28 februari 2023 gebruikmaken van de Subsidieregeling energiebesparing Drents MKB van de provincie Drenthe. Bereid u alvast voor en dien op 28 februari een aanvraag in bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN).

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Subsidieregeling Energiebesparing Drents MKB bijna open"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 26
DRENTHE - Na de coronajaren starten de Drentse basiscursussen in april 2023 op geheel vernieuwde wijze, de cursussen worden op hybride wijze gegeven.


Ga door met lezen van "Basiscursussen bijenhouden Drenthe op nieuwe leest geschoeid."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 25
MEPPEL - De voorstelling vertelt het verhaal van Charlie, die op jonge leeftijd beide ouders verliest en naar een weeshuis moet. Het weeshuis blijkt een vreselijke plek te zijn; Charlie wordt gepest en moet hard werken.

Ga door met lezen van "Circus Okidoki speelt de première van Charlie's Droom"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 25
ZUIDWOLDE - Sinds de Raadsvergadering donderdag 23 februari is de driekoppige CDA-fractie van De Wolden weer compleet: de 29-jarige Zuidwoldiger Iris Bouwers is na het vertrek van Koop Drost toegetreden tot de Raad.

Ga door met lezen van "Iris Bouwers geïnstalleerd als raadslid in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 25
DE WIJK - De Vrouwen van Nu De Wijk gaan zaterdag 11 maart om 9.30 uur het Dorpshuis helpen om een aantal klussen voor hen te doen. Dit gebeurt in het kader van de landelijke actiedagen NL Doet. De leden van de Vrouwen van Nu gaan de ramen lappen en het meubilair een sopje geven. De vereniging wil hiermee het Dorpshuis ondersteunen in hun vele werkzaamheden.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 24
MEPPEL - De naam die op de nieuwe shirtjes van SJO Triville gedrukt gaat worden is bekend. Van Spijker Infrabouw tekende woensdag 22 februari voor dit sponsorschap voor de periode van 5 jaar.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Van Spijker Infrabouw uit Meppel tekent voor sponsoring SJO Triville"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 24
DE WIJK - Nieuwsgierigheid was een van de hoofdredenen dat ik televisievoetbal van Ajax en PSV inruilde voor Wacker – De Weide. Nieuwsgierig vooral naar de toestand van de 'Wacker elf' na de oorwassing (8 – 1 nederlaag) tegen FC Meppel van afgelopen dinsdag.

Ga door met lezen van "Wacker wint oefenwedstrijd tegen De Weide"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 24
RUINERWOLD - Rederijkerskamer UDI staat dit voorjaar niet met één, maar twee toneelstukken op de planken. Iedereen is van harte uitgenodigd om op 11 en 18 maart om 20.00 uur de uitvoeringen bij te wonen bij dorpshuis De Buddingehof, Dijkhuizen 66 in Ruinerwold. De middagvoorstelling wordt gehouden op zaterdag 11 maart om 14.00 uur.

Ga door met lezen van "UDI Ruinerwold met twee toneelstukken op de planken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
DE WIJK - Dammen is een middel om mentaal fit en scherp te zijn, en het is een prachtig spel om meerdere generaties met elkaar in contact te brengen. En daarom was er donderdag een feestelijke opening van de eerste damontmoeting van Fitter Brein in de bibliotheek in De Wijk.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Damontmoeting in De Wijk blijkt een goede zet"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
DE WOLDEN - Vandaag traint Defensie met een compagnie van de luchtmobiele brigade uit Arnhem in en rondom de brandweerkazerne in Ruinerwold. Gisteren was dat bij de brandweerkazerne in De Wijk/Koekange. Hierbij wordt geprobeerd een complexe situatie te creëren. Gemeente De Wolden geeft ruimte aan deze oefening omdat zij het belangrijk vindt dat militairen realistisch kunnen trainen.

Ga door met lezen van "Militaire invasie trekt veel bekijks"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
DE WOLDEN - In 2022 konden we in de kernen in De Wolden eindelijk écht van start met de uitvoering van de ambities die we in 2020 gezamenlijk hebben opgesteld.

Ga door met lezen van "Sportakkoord in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
RUINERWOLD - Tijdens de jaarlijkse culturele avond bij de Vrouwen van Nu in Ruinerwold hebben de aanwezige vrouwen zich begeven op het heksenpad en kennis gemaakt met Margarita, de heks van Appelscha. Zij is al bijna 50 jaar een traditionele solitaire heks.

Ga door met lezen van "Hekserij bij de Vrouwen van Nu in Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
DE WOLDEN - De openingstijd van de Informatiepunten Digitale Overheid (IDO) in de bibliotheken van De Wolden zijn gewijzigd.

Ga door met lezen van "Openingstijden Informatiepunten Digitale Overheid De Wolden gewijzigd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
DE WIJK - Het was even moeilijk kiezen: Liverppool – Real Madrid op televisie of de vriendschappelijke wedstrijd Wacker tegen F.C. Meppel aan de Wiltenweg. Het werd toch maar op de fiets naar de Wiltenweg. Gelukkig brandde er in de fraai, sfeervol verbouwde kantine licht. Dus: er was koffie.

Ga door met lezen van "Wacker verliest oefenwedstrijd met dikke cijfers"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 5, totaal 81 artikelen)