'

Feb 5
REGIO - Hoe zo winterstop? Dat was vroeger! IJs, sneeuw, harde velden, ze zijn er niet meer! Hoewel, het is nog maar februari. Dus, kon er de gehele winter tot nog toe gevoetbald worden, ook door onze amateurs. En daar is, ook door onze club Wacker, dankbaar gebruik van gemaakt. Bijna elke zondag had men wel een geschikte tegenstander op het mooie kunstgrasveld op bezoek.

Ga door met lezen van "Wacker komt goed uit de winterstop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 5
REGIO - De winter is nog niet voorbij. Het is nog steeds belangrijk om goed te zorgen voor de vogels. Aanstaande zaterdag 11 februari organiseert Natuurbeschermingsvereniging 'IJhorst-Staphorst eo' daarom een leuke activiteit voor de jeugd, namelijk knutselen voor de vogels! Kom jij ook? Om 13.30 ben je van harte welkom bij de SBB schuur aan de Vijverweg in Punthorst. Opgave is niet nodig. Niet-leden betalen 1 euro.

Foto: Harmen van der Wal

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 5
DRENTHE - BOKD organiseert op 14 februari 2023 een lijsttrekkersdebat met als rode draad ‘Liefde voor onze Drentse Dorpen’. De liefde voor dorpen is groot en dit begint bij hierover samen het gesprek aan te gaan.

Ga door met lezen van "BOKD organiseert op Valentijnsdag lijsttrekkersdebat"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 5
DE WIJK - Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe het werkt, is er Klik & Tik. Klik & Tik is een computercursus waar beginners in kleine groepen geleerd wordt gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer, zoals typen, e-mailen, websites bekijken en hoe je bestanden kunt downloaden. Cursisten ontvangen een werkboek. In de bibliotheek wordt lesgegeven en er kan thuis geoefend worden.

Ga door met lezen van "Gratis computercursussen in bibliotheek de Wijk "

Geplaatst door B S

Tweet This!