'

Feb 12
STAPHORST - ‘Toen ik moest ondertekenen dat ik mij vrijwillig opgaf voor een ander kamp, hield de Grüne Polizei een revolver onder mijn neus’, zo hoorden en zagen de aanwezigen in de volle gemeenschapsruimte van de Prins Mauritsschool onlangs Coen Rood vertellen.

Ga door met lezen van "Lezing over de Staphorster werkkampen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
REGIO - Boeren in de provincie Drenthe worden ook de komende jaren beloond voor het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. Dat gebeurt met het project Duurzaam Boeren Drenthe, waarin duurzaamheidsdoelen zijn vastgesteld voor water, bodem, klimaat en stikstof. Worden deze doelen gerealiseerd, dan staat er voor de boer een beloning tegenover.

Ga door met lezen van "Beloning duurzaam boeren krijgt stevig vervolg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
REGIO - Ben je op zoek naar een onvergetelijk live-optreden van Henk Wijngaard, de legendarische Nederlandse zanger/artiest met een indrukwekkende carrière in de muziek? Zoek niet verder! Bemo Entertainment biedt de beste mogelijkheid om deze iconische artiest te ervaren.

Ga door met lezen van "Boekingen zanger Henk Wijngaard bij Bemo Entertainment"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
DE WIJK - Op zaterdag 11 maart wordt alles uit de kast gehaald, tijdens het Onwies Faute feest in De Wijk. Dit feest  wordt voor het eerst georganiseerd door Stichting De Wiek Actief. De organisatie bestaande uit Bram Inberg, Justin Hendriks, Vera Vos en Benny Spin is al geruime tijd bezig met de voorbereiding van dit spektakel. Zaterdagmorgen was het viertal aangevuld met Arend Klomp bezig met de verkoop van Valentijnskaarten. Want alle kleine beetjes helpen, om het financieel allemaal in rechte banen te leiden.

Ga door met lezen van "Het Onwies Faute Feest is voor jong en oud"

Geplaatst door B S

Tweet This!