'

Feb 20
DRENTHE - Met de campagne ‘Geef het door’ werken de Drentse gemeenten samen aan bewustwording en het terugbrengen van restafval. Vorige week trapten bestuurders van de twaalf gemeenten de nieuwe fase van de afvalcampagne af. Het komende jaar worden alle Drenten gestimuleerd tot afvalscheiding met succesverhalen van Drentse inwoners, posters en infographics. Want afval is een grondstof voor nieuwe producten.

Ga door met lezen van "Campagne ‘Geef het door’ gaat nieuwe fase in"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
DRENTHE - Zoektocht naar dé Drentse Onderneming van het Jaar weer gestart! De titel ‘Drentse Onderneming van het Jaar’ is elke jaar weer voor een succesvolle Drentse onderneming en tevens een waardering voor de vele ondernemingen in de provincie.

Foto: De Drentse Onderneming 2022 InterStage uit Meppel. Fotograaf Kim Hollander

Ga door met lezen van "Inschrijving dé Drentse Onderneming van het Jaar 2023 is geopend!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
ECHTEN - Op 29 maart 2023 om 14:00 uur zullen de bingo balletjes gaan rollen voor mooie prijzen. Dit keer voor de kinderen van de lagere school. Als je kind onder de 6 jaar is, vinden we het fijn als er begeleiding meekomt. Wij zorgen voor drinken en wat lekkers en natuurlijk de mooie prijzen. Je kunt je opgeven voor 22 maart. Kosten €5,- per persoon.
Voor opgave of vragen kan gemaild worden naar acoldekarke@gmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!