'

Feb 23
DE WIJK - Dammen is een middel om mentaal fit en scherp te zijn, en het is een prachtig spel om meerdere generaties met elkaar in contact te brengen. En daarom was er donderdag een feestelijke opening van de eerste damontmoeting van Fitter Brein in de bibliotheek in De Wijk.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Damontmoeting in De Wijk blijkt een goede zet"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
DE WOLDEN - Vandaag traint Defensie met een compagnie van de luchtmobiele brigade uit Arnhem in en rondom de brandweerkazerne in Ruinerwold. Gisteren was dat bij de brandweerkazerne in De Wijk/Koekange. Hierbij wordt geprobeerd een complexe situatie te creëren. Gemeente De Wolden geeft ruimte aan deze oefening omdat zij het belangrijk vindt dat militairen realistisch kunnen trainen.

Ga door met lezen van "Militaire invasie trekt veel bekijks"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
DE WOLDEN - In 2022 konden we in de kernen in De Wolden eindelijk écht van start met de uitvoering van de ambities die we in 2020 gezamenlijk hebben opgesteld.

Ga door met lezen van "Sportakkoord in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
RUINERWOLD - Tijdens de jaarlijkse culturele avond bij de Vrouwen van Nu in Ruinerwold hebben de aanwezige vrouwen zich begeven op het heksenpad en kennis gemaakt met Margarita, de heks van Appelscha. Zij is al bijna 50 jaar een traditionele solitaire heks.

Ga door met lezen van "Hekserij bij de Vrouwen van Nu in Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
DE WOLDEN - De openingstijd van de Informatiepunten Digitale Overheid (IDO) in de bibliotheken van De Wolden zijn gewijzigd.

Ga door met lezen van "Openingstijden Informatiepunten Digitale Overheid De Wolden gewijzigd"

Geplaatst door B S

Tweet This!