'

Mrt 2
ZUIDWOLDE - Door alle drie wedstrijden te winnen tijdens de vierde ronde van de voetbalcompetitie voor OldStars, nestelde Vitesse ’63 zich stevig aan kop van de ranglijst.Ga door met lezen van "Vitesse ’63 op koers voor titel Walking voetbal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 18 maart houdt Muziekvereniging Woudklank een Open Podiumdag, de jaarlijkse voorspeeldag door leden van de vereniging. Tientallen jeugd- en seniorleden, beginnend of gevorderd, zijn te beluisteren tussen 9.00 en 15.30 uur in IKC Het Groene Hart, Schoolbrink 1 in Zuidwolde.


Ga door met lezen van "Open Podium door Woudklank "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
DRENTHE - Het publiek kan de komende twee jaar weer extra genieten van kunst en cultuur in Drenthe. De cultuursector krijgt eenmalige provinciale ondersteuning bij het maken en uitvoeren van nieuwe producties.

Theatervoorstelling Mina Koes. Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Extra genieten van kunst en cultuur in Drenthe. "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
STAPHORST - Na een afwezigheid van diie jaar is de Triathlon Staphorst dit jaar weer terug! En wel op zaterdag 13 mei 2023. De afstanden zijn net als voorgaande edities een 1/8e triathlon (500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) en een 1/4e triathlon (1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen). De inschrijvingen druppelen gestaag binnen en de eerste toppers uit de regio hebben zich alweer aangemeld. Kortom het beloofd weer een spektakel te worden!

Ga door met lezen van "Triathlon Staphorst na drie jaar weer terug"

Geplaatst door B S

Tweet This!