'

Mrt 4
DE WIJK - Cabaretgroep Drenthe Plat komt op vrijdag 10 maart 2023 naar Dorpshuis De Wijk voor een eenmalig optreden. Dit is mogelijk gemaakt door Bemo Entertainment. Er zijn nog enkele kaarten te koop bij Dorpshuis De Wijk.Ga door met lezen van "Nog enkele kaarten te koop voor Drenthe Plat in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 4
RUINERWOLD - Het Thomashuis in Ruinerwold heeft sinds deze week de beschikking over een nieuwe rolstoelbus. Dankzij sponsoring van een twintigtal ondernemers is dit mogelijk gemaakt. Zij staan allemaal met een logo op de bus. Zaterdagmorgen waren ze uitgenodigd door exploitanten, Miriam en Stephan ten Have om de nieuwe bus te aanschouwen. Dit gebeurde onder het genot van een kopje koffie met gebak.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Thomashuis heeft een nieuwe rolstoelbus"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 4
DE WOLDEN - Staat jouw tuin vol water als er een bui valt? Of is het er in de zomer soms zo heet dat je er niet meer kunt zitten? Vaak helpt het als je je tuin groener maakt: groen kan water beter verwerken en het zorgt voor verkoeling op hete dagen.

Ga door met lezen van "Wil jij je tuin groener maken? Vraag dan nu subsidie aan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 4
DE WIJK - Een belevingsgerichte dag-invulling bij de nieuwe dagbesteding in De Wijk; Ieder Zijn Werk biedt het sinds februari 2023. Iedereen die meer verbondenheid, een prettige invulling van de dag of sociale connecties zoekt is welkom. In het sfeervol ingerichte café van Atlas Sport is ruimte voor veel verschillende, leuke activiteiten. Maar ook voor het drinken van een kopje koffie of thee met lekkers kunt u bij ons terecht.Ga door met lezen van "Ieder Zijn Werk opent een nieuwe dagbesteding"

Geplaatst door B S

Tweet This!