'

Mrt 6
Kinderen bakken massaal pannenkoeken voor ouderen

REGIO - Op vrijdag 17 maart gaan zo’n 75.000 leerlingen van basisscholen in heel Nederland weer massaal pannenkoeken bakken voor ouderen. ‘De belangstelling om opa’s en oma’s te verwennen met lekkere zelfgebakken pannenkoeken is weer net zo groot als voor corona,’ aldus de initiatiefnemers. In Drenthe doen 96 basisscholen mee. Dat kinderen in deze provincie ouderen een warm hart toedragen, blijkt ook uit allerlei extra activiteiten die juffen en meesters dit jaar organiseren.


Ga door met lezen van "Nationale Pannenkoekendag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 6
DE SCHIPHORST - De Schiphorsterweg 10 in De Schiphorst was afgelopen zondag een van de van de locaties van het Huiskamerfestival in Meppel e.o. De band Lucky Me uit Meppel kwam daar optreden. De band, speelde heerlijke nummers uit verschillende tijden. De muziek werd met veel gevoel gebracht door muzikanten die al hun hele leven bezig zijn met muziek. Dit zorgde voor een relaxte sfeer in de huiskamer.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl


Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 6
DE WOLDEN - Eén op de vijf Nederlanders krijgt dementie. Naar schatting wonen er in De Wolden op dit moment 600 mensen met dementie. Dit aantal stijgt naar ongeveer 1000 mensen met dementie in 2050. Dit betekent dat steeds meer mensen zorgen voor een naaste met deze ziekte.


Ga door met lezen van "Dementievriendelijk De Wolden; algemene informatieavond"

Geplaatst door B S

Tweet This!