'

Mrt 10
DROGTEROPSLAGEN - Juf Ineke Boshove van KC De Klimtoren in Drogteropslagen kan op 11 maart zeggen dat zij 40 jaar in het onderwijs werkt! Vandaag op vrijdag 10 maart vierde Ineke haar jubileum met de leerlingen en collega’s van KC De Klimtoren. Vanaf haar 20e jaar heeft Ineke op verschillende scholen gewerkt. Zij begon als kleuterleidster in een groep met 43 kleuters en werd later hoofdleidster in Nieuwleusen.Ga door met lezen van "Juf Ineke viert 40-jarig jubileum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
Wat is dat eigenlijk een cliëntondersteuner?

DE WOLDEN - Cliëntondersteuners weten welke zorg, hulp of welke middelen u nodig heeft en waar u die kan vinden. Zij helpen u met het vinden van de weg op het gebied van zorg en ondersteuning, jeugdhulp, participatie, onderwijs, welzijn, wonen, werk en inkomen. Cliëntondersteuners kunnen meegaan naar (keukentafel) gesprekken en denken met u mee. Naast hun kennis en advies bieden ze een luisterend oor. Zelf verlenen ze geen zorg of langdurige hulp.Ga door met lezen van "Weet u dat er onafhankelijke cliëntondersteuning in De Wolden bestaat?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
DE WIJK - De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. Wat je ook met de tablet, computer of smartphone wilt doen. En soms kom je er zelf even niet uit, dan is het handig om er even iemand bij te halen met verstand van zaken. ‘Veel senioren maken daar gebruik, de kinderen hebben het te druk, of willen ze daar niet mee lastig vallen’ vertelt Gerrit Maarse van Seniorweb.nl in De Wijk.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gerrit Maarse uit De Wijk zet zich in voor Seniorweb"

Geplaatst door B S

Tweet This!