'

Mrt 11
REGIO – Drenthe College houdt op woensdag 15 maart Open Dag. Geïnteresseerden in een mbo-opleiding of volwassenen die zich oriënteren op om- of bijscholing zijn tussen 16.00 en 20.00 uur van harte welkom om de schoolgebouwen in Assen, Emmen of Meppel te bezoeken.

Ga door met lezen van "Open Dag Drenthe College "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 11
FORT - Donderdag 16 maart zal de 1e ‘Onder ons bij de soep’ weer van start gaan in dorpshuis de Snikke te Fort. Na een lange periode van afwezigheid kan er nu eindelijk weer, onder het genot van een lekkere kom zelfgemaakte soep, gezellig samen gegeten worden in het dorpshuis.

foto: BS/weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "‘Onder ons bij de soep’ weer van start!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 11
ECHTEN - Op zaterdag 18 maart speelt Toneelvereniging Nut en Genoegen uit Echten het blijspel 'Opa um in te liesten' in drie bedrijven, geschreven door Bernd Gombold. zelf.

Archieffoto: De voorstelling vindt plaats bij de Westerbergen

Ga door met lezen van "Toneelvereniging Nut en Genoegen speelt blijspel in drie bedrijven"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 11
REGIO - Op vrijdagavond 24 maart geven de fanfares van CMV de Bazuin en CMV de Bergklanken een dubbelconcert. Samen verzorgen de twee verenigingen een mooi gevarieerd programma, voor dubbel zo veel luisterplezier. Dirigent van de Bergklanken is Rik Hoekstra, en voor de Bazuin staat dirigent René Bos.

Ga door met lezen van "Dubbelconcert fanfares De Bazuin en De Bergklanken"

Geplaatst door B S

Tweet This!