'

Mrt 12
MEPPEL - Woensdagmiddag 15 maart van 14.30-16.45 uur is de gemeentelijke ronde voor de Nationale Voorleeswedstrijd in theaterzaal de Plataan te Meppel. Elf deelnemers van de verschillende scholen in gemeente Meppel nemen het dan tegen elkaar op voor de titel regionale voorleeskampioen.

Schoolkampioenen De Wolden 2016AArchieffoto: Voorleeswedstrijd

Ga door met lezen van "Schoolkampioenen strijden om titel Regionale Voorleeskampioen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden start dit voorjaar met een unieke subsidieregeling voor agrarische bedrijven om ze te ondersteunen bij de transitie naar een toekomstgerichte Landbouw. De gemeente stelt een bedrag van 300.000 euro voor de jaren 2023, 2024 en 2025 beschikbaar.

Ga door met lezen van "Nieuwe subsidieregeling Toekomstgerichte landbouw"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
RUINERWOLD - Loopgroep Ruinerwold en loopgroep Ruinen organiseren op 18 maart de Kroeg tot Kroegloop! Het goede doel is dit jaar de Fleur Bloemen Stichting. De start is om 16.00 bij café Hees brinkzicht in Ruinen. De start en finish is 9,4 km van elkaar. En dit gaat in een rechte lijn naar Ruinerwold.

KroegloopFoto: Jans Schulting

Ga door met lezen van "De kroegloop gaat weer door"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
DRENTHE - Vanaf 27 maart vinden er uitgebreide onderhoudswerkzaamheden plaats in de grote tentoonstellingszaal van het Drents Museum in Assen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Groot onderhoud tentoonstellingszaal Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
Met enige regelmaat publiceert Weblog de Wolden hier herinneringen en gebeurtenissen uit het verleden die tot de verbeelding blijven spreken. Opmerkelijke, grappige, ontroerende en bijzondere foto’s en verhalen die in de vergetelheid zijn geraakt, maar het verdienen om nog eens weer onder de aandacht te worden gebracht. Onder de titel: Uit de doos. Dit keer: Rockband ISQ stopt er mee. Eerder gepubliceerd op 13-03-2011.

ECHTEN - Na 21 jaar heeft de band ISQ uit Echten besloten te stoppen. Tijdgebrek om het spelen en oefenen in een band te combineren met het privé gebeuren is moeilijker dan gedacht. Er ook besloten is om nog één spetterend optreden te geven.


Ga door met lezen van "Uit de oude doos: Rockband ISQ stopt er mee "

Geplaatst door B S

Tweet This!