'

Mrt 13
WWW - Wold Werken WAF

RUINERWOLD - Vrijdagavond 10 maart 2023 werd in dorpshuis MFC Buddingehof, onder grote publieke belangstelling, de tentoonstelling geopend met een selectie uit werk van Arjen ‘WAF’ Frijlink.

Ga door met lezen van "Creativiteit te zien bij tentoonstelling van 'stille kracht' Arjen Frijlink"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
REGIO - Wil jij een leuk cadeautje geven aan de kersverse ouders? Dan kan het soms lastiger zijn dan je denkt om een geschikt cadeautje te vinden. Even snel de stad in zit er niet meer in, want daar vind je eigenlijk niet de meest originele cadeaus. Met deze tips weet je toch te verrassen.

Ga door met lezen van "De leukste kraamcadeaus om te geven "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
De toekomst van ons platteland – Kick Off op 22 maart 2023

DE WOLDEN - Een bijzonder project dat een stem én een vorm geeft aan dat wat veel bewoners van het platteland bezighoudt: hun toekomst. Gemeente De Wolden is van maart 2023 tot zomer 2024 culturele gemeente van Drenthe.

Ga door met lezen van "Cultuurmanifestatie Wiede Wold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
DE WIJK - Het halve dorp leek zaterdagavond uitgelopen om feest te vieren tijden de Onwies Faute Party in De Wijk. Jong en oud waren uitgedost in ‘foute kleding’ zoals de dresscode was. En alle foute nummers kwamen voorbij tijdens vijf het foute uur.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Foute feest valt onwies in de smaak"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
DE WIJK - De Koninklijke Muziekvereniging Apollo ging op zaterdag 22 april langs de Wijker deuren met een bonte mix aan planten en bloemen. De opbrengst van de plantenactie kwam ten goede aan de vereniging. Helaas blijkt een deel van de betalingen die via de QR-code zijn gedaan niet te zijn afgerond. Het gaat in totaal om ongeveer €150.

Ga door met lezen van "Deel van planten van plantenactie Apollo niet afgerekend"

Geplaatst door B S

Tweet This!