'

Mrt 14
Drie tributebands spelen in schuur Loonbedrijf de Gorter

VEENINGEN - De bands die op zaterdag 25 maart optreden in Veeningen, tijdens de ‘Tribute to the Monsters of Rock’ zijn Pearl Jam (Last Exit) U2 (U2tribute) en CCR (Travelin Band). Dit is het programma wat in 2020 gepland stond, maar wat toen niet door ging. Tickets zijn dit keer uitsluitend online te koop via www.oldtimerock.nlfoto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Na vier jaar weer een muziekfeest aan de Bloemberg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 14
MEPPEL - Als je een visuele beperking hebt en woonachtig bent in Meppel of een van de omliggende gemeenten, kun je in het Oogcafé Meppel, dat een initiatief is van de Oogvereniging Drenthe, andere mensen met een oogaandoening ontmoeten en onder het genot van een kopje koffie/thee ervaringen delen en praktische tips uitwisselen.

Ga door met lezen van "Oogcafé als ontmoetingsplek"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 14
KOEKANGE - De stikstofverhalen vliegen ons om de oren. Dit zijn vaak zorgelijke verhalen, maar gelukkig zijn er ook goede en inspirerende voorbeelden. Een daarvan is te vinden bij de Coöperatie Biogasnetwerk Koekange-Echten.

Ga door met lezen van "Met koeienmest je huis verwarmen. Het kan!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 14
DRENTHE - Met ingang van 10 maart 2023 worden de bushaltes in Drenthe rookvrij. Daarmee wil de Mobiliteitsraad Drenthe, bestaande uit de provincie en gemeenten, bijdragen aan een Rookvrije Generatie.

Ga door met lezen van "Vanaf voorjaar 2023 rookvrije bushaltes in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 14
RUINERWOLD - Op een echte derby zondag stond er van alles gepland op het sportpark in Ruinerwold. De dag werd om 9.30 uur afgetrapt met het duel Ruinerwold 5 - IJhorst 2. In een interessante wedstrijd wist Ruinerwold 5 de kansen niet te benutten, en kwam IJhorst er 17 keer goed uit. Uitslag 0-17.

Ga door met lezen van "Ruinerwold kijkt terug op geslaagde Derby zondag!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 14
DE WIJK - Afgelopen weekend was er de actie NL Doet. Samen met Betsie en Jeanet van het Dorpshuis hebben Vrouwen van Nu De Wijk een gedeelte van het Dorpshuis een schoonmaakbeurt gegeven. Er werd geraagd, gesopt en gezeemd en alles ziet er weer keurig uit.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 14
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden wil de lokale economie versterken en de leefbaarheid op het platteland waarborgen. Dat doet ze door agrarische bedrijven te ondersteunen bij de transitie naar een toekomstgerichte Landbouw via een subsidieregeling. Voor deze regeling is een bedrag van 300.000 euro voor de jaren 2023, 2024 en 2025 beschikbaar.

Ga door met lezen van "Toekomstgerichte Landbouw"

Geplaatst door B S

Tweet This!