'

Mrt 15
BERGHUIZEN - Op zaterdag 18 maart lopen we bijna van wintertijd naar zomertijd! We hebben voor deze avond een mooie wandeling uitgezet in en rond Berghuizen Langs schilderachtige plaatjes en dat in het donker! Iedereen die niet bang is in het donker mag mee doen, zodat we samen ons 5 jarig bestaan van onze wandelommetjes kunnen vieren.

Ga door met lezen van "Locht lopie in de Barg’n"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 15
REGIO - Oldeberkoop Bij voetbalvereniging Sport Vereent wordt vrijdag 24 maart de laatste ronde gespeeld van de OldStars competitie. De acht deelnemende verenigingen spelen dan hun laatste twee wedstrijden. Vitesse ’63 voert op dit moment met 30 punten de ranglijst aan.Ga door met lezen van "Laatste competitieronde OldStars walking voetbal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 15
KOEKANGE - In 2020 is het sportakkoord in Koekange opgestart met als doel om initiatieven op gebied van bewegen en gezond leven te stimuleren. Aangesloten zijn verenigingen zoals Vitesse ’63 en KIA, maar ook kunnen particuliere ondernemers mee doen en een beroep doen op deze aanmoedigingssubsidie.

Ga door met lezen van "Succesvol vitaliteitstraject Koekangerveld-Koekange "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 15
Tentoonstellingen sluiten na zondag 26 maart

DRENTHE - De succesvolle tentoonstellingen Sterven in schoonheid - De wereld van Pompeï en Herculaneum en Neo Rauch - Wegzehr zijn nog tot en met zondag 26 maart in het Drents Museum te zien. Daarna is het museum drie weken gesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden. Wie de tentoonstellingen nog wil zien, wordt aangeraden kaarten te reserveren op drentsmuseum.nl/tickets.

Ga door met lezen van "Laatste weken Rauch en Pompeï in Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 15
ZUIDWOLDE - Het college van B&W heeft besloten om in de tweede fase ‘Ekelenberg’ in Zuidwolde de volgende namen toe te kennen: Wikkerse, Het Hooge Veld en de Trechterbeker.

Ga door met lezen van "Drie nieuwe straatnamen in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!