'

Mrt 16
ZUIDWOLDE - Op vrijdag 7 april is er in De Boerhoorn in Zuidwolde een glitter & glamour bingo. Het is een van de activiteiten die het ontmoetingscentrum dit voorjaar organiseert. Deelnemers spelen acht rondes en een hoofdprijsronde met kans op mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van 400 euro contant. De kosten voor deelname met een bingoboekje bedragen 25 euro. Aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.15 uur. Iedereen is van harte welkom. Reserveer tijdig, vol = vol!
Voor meer activiteiten, kijk op www.deboerhoorn.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
IJHORST - Rotary Staphorst Reestland wil graag aandacht schenken aan 78 jaar vrijheid in Nederland. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei organiseert veel activiteiten waaronder Vrijheidsmaaltijden. Namens de Rotary Staphorst-Reestland willen wij een Vrijheidsmaaltijd aanbieden en daarom wordt op 5 mei een gratis ontbijt aangeboden in de Protestantse Kerk IJhorst met als thema vrijheid en onvrijheid.


Ga door met lezen van "Vrijheidsontbijt op 5 mei in Hervormde Kerk IJhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
RUINERWOLD - Zaterdag 1 april 2023 ondergaat de deel van De Karstenhoeve een metamorfose en verandert voor een dag in een veilingzaal. Vanaf 13.00 uur kan er worden geboden op de vele ingebrachte kavels. Vintage, serviesgoed, meubelen, lampen, schilderijen, sieraden etc.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Antiek- en curiosaveiling bij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!