'

Mrt 17
DE WOLDEN - De gemeente De Wolden doet op zaterdag 18 maart mee aan de Landelijke Opschoondag. Op die dag steken vrijwilligers hun handen uit de mouwen voor hun eigen leefomgeving.

zwerfvuil1Archieffoto

Ga door met lezen van "Landelijke Opschoondag ook in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
DE WOLDEN - Inwoners van De Wolden zitten vol goede ideeën om hun leefomgeving te verbeteren. Vanuit de regeling Initiatiefrijk De Wolden worden in de eerste ronde zes mooie projecten gerealiseerd. In totaal ontvangen initiatiefnemers bijna € 42.000,-.

Ga door met lezen van "Initiatiefrijk De Wolden deelt € 42.000,- uit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
KOEKANGE - Woon jij in De Wolden, ben jij 12-16 jaar, en ben jij wel toe aan feestje? Kom dan vrijdag 31 maart naar de Neon Party in dorpshuis De Schakel in Koekange. Ga los met je vrienden op jouw favo nummertjes, verzorgd door DJ’s Klaas Jan & Gerjan

Ga door met lezen van "Neon Party in dorpshuis De Schakel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
DWCPRINT, de toonaangevende online drukkerij uit Stadskanaal, heeft onlangs een unieke samenwerking voltooid met ConnectSaddles, het merk zadels voor paarden uit Hoogeveen. Het resultaat? Hoogwaardig, op maat gemaakt drukwerk op kraft papier dat de aandacht trok van ConnectSaddles mede-eigenaar Annelieke ten Pas, die zeer tevreden was over de kwaliteit en mogelijkheden die DWCPRINT bood.Ga door met lezen van "DWCPRINT en ConnectSaddles slaan handen ineen voor uniek, milieuvriendelijk drukwerk op kraft papier"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
REGIO - Normaal Coverband Gin Gedonder is de oefenruimte weer ingedoken om te repeteren voor een drietal reünie optredens. De rockers namen in 2017 afscheid van het publiek. Na een bestaan van twintig jaar waren ze allemaal toe aan wat anders.

Archieffoto: Gin Gedonder tijdens muzikaal eerbetoon in 2019.

Ga door met lezen van "Gin Gedonder terug in oefenruimte voor reünie-optredens"

Geplaatst door B S

Tweet This!