'

Mrt 20
REGIO - Na winst in de streekderby tegen IJhorst mocht Ruinerwold deze zondag op pad naar Appelscha. Met de bus, wat voor een enkeling een onvoorziene luxe was. 'Vrogger' op De Dissel ging je namelijk op de fiets naar Appelscha voor schoolkamp. En bij aankomst ging je, een lijp 'kampverhaal' verder, nog veel meer fietsen. Mooie tijden.

Ga door met lezen van "Ruinerwold en Stânfries eindigt in gelijkspel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 20
KOEKANGE - Op 24 maart organiseert Huize Welgelegen in samenwerking met Huus van de Taol in Beilen en Ria Westerhuis een streektaalavond met diverse optredens.

Ga door met lezen van "Streektaalavond Huize Welgelegen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 20
RUINERWOLD - Afgelopen zaterdag is de traditionele Kroeg tot Kroegloop gelopen. 133 deelnemers liepen van Café Hees in Ruinen naar café de Kastelein in Ruinerwold. 9300 mtr in een rechte lijn.

Foto: Jans Schulting

Ga door met lezen van "Kroegloop haalt 3500 euro voor goede doel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 20
REGIO - De uitwedstrijd naar Dwingeloo is toch altijd iets anders dat de verre tochten naar Oldeholtpade of Sint Anna Parochie. De wedstrijd tegen een ander dorp in Z.W Drenthe, (zoals Dwingeloo) heeft toch altijd iets van een derby in zich. De verenigingen kennen elkaar al door de jaren heen en er is altijd toch wel een (sportieve) rivaliteit.

Ga door met lezen van "Dwingeloo en Wacker verdelen de punten"

Geplaatst door B S

Tweet This!