'

Mrt 21
REGIO - Van 16 tot 31 maart is in de bibliotheek de tentoonstelling ‘Op reis’ te zien, gemaakt door peuters en leerlingen van groep 1 t/m 3 van Kindcentrum Kornalijn uit Meppel.

Ga door met lezen van "Kunst & Poëzie tentoonstelling van leerlingen Kindcentrum Kornalijn "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 21
IJHORST/DE WIJK - Het kerkgebouw van de protestantse gemeente IJhorst – de Wijk bestaat tweehonderd jaar. Dat willen we graag vieren met zoveel mogelijk inwoners uit IJhorst en de Wijk.

Ga door met lezen van "Kerkgebouw bestaat tweehonderd jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 21
VEENINGEN - In opdracht van het college van burgemeester en wethouders wordt in de periode van 20 tot en met 31 maart onderhoud uitgevoerd aan de Markeweg in Veeningen door de firma NTP Infra uit Hattem.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Asfalteringswerkzaamheden Markeweg in Veeningen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 21
BERGHUIZEN - Op zaterdag 25 maart van 16:00- 19:00 uur organiseert de Geref. Kerk Vrijgemaakt en Geref. Kerk Berghuizen een paasmarkt! De locatie is bij de kerk van Berghuizen.

Ga door met lezen van "Paasmarkt Berghuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 21
MEPPEL - Vrijdag 31 maart 20:00 uur organiseert Astrid Palthe - Autisme en Stress & Burn-out Coach – een gratis informatieavond voor partners van personen met de diagnose Autisme. Ben je niet per se een partner van, maar bijvoorbeeld een ouder, familielid, vriend(in), collega, mantelzorger of werkgever van iemand met autisme dan kan de bijeenkomst zeker ook interessant zijn.

Ga door met lezen van "Kennisavond ‘Omgaan met Autisme’ bij bibliotheek Meppel "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 21
DE WIJK - De Koninklijke Muziekvereniging Apollo bestaat 125 jaar. Daarom staat 2023 voor de vereniging vol met jubileumactiviteiten. Op zaterdag 25 maart speelt Apollo haar jubileumconcert in Sporthal De Slenken in de Wijk.

Ga door met lezen van "Apollo viert jubileumconcert "

Geplaatst door B S

Tweet This!