'

Mrt 22
In terrein Het Drentse Landschap

DRENTHE - In de zomer van 2020 is in een terrein van Het Drentse Landschap een prachtig versierde middeleeuwse gouden ring gevonden die is ingelegd met een edelsteen.

Ga door met lezen van "Unieke vondst middeleeuwse gouden ring "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22
Na vier jaar eindelijk weer een muziekfeest aan de Bloemberg

VEENINGEN - De bands die op zaterdag 25 maart optreden in Veeningen, tijdens de ‘Tribute to the Monsters of Rock’ zijn Pearl Jam (Last Exit) U2 (U2tribute) en CCR (Travelin Band). Dit is het programma wat in 2020 gepland stond, maar wat toen niet door ging. Tickets zijn dit keer uitsluitend online te koop via www.oldtimerock.nl

Ga door met lezen van "Monsters of Rock Veeningen dit weekend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22

Wanneer je een ondernemer bent of je bent zzp’er in De Wolden, dan wil je graag dat mensen je zien staan. Je wilt dat mensen je producten of diensten gaan kopen zodat je werk hebt. Daarom is een logo heel belangrijk. Wanneer je een passend logo hebt dan is het tijd om je te laten zien in De Wolden. Hieronder lees je hoeveel impact je logo heeft als mensen het eenmaal kennen.Ga door met lezen van "Hoe kan een herkenbaar logo de betrokkenheid versterken in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22
ECHTEN - Op 29 maart 2023 om 14:00 uur zullen de bingo balletjes gaan rollen voor mooie prijzen. Dit keer voor de kinderen van de lagere school. Als je kind onder de 6 jaar is, vinden we het fijn als er begeleiding meekomt. Wij zorgen voor drinken en wat lekkers en natuurlijk de mooie prijzen. Je kunt je opgeven voor 22 maart. Kosten €5,- per persoon. Voor opgave of vragen kan gemaild worden naar acoldekarke@gmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22
DE WIJK - Zwembad de Slenken in De Wijk heeft groot nieuws voor alle zwemliefhebbers! Op 29 april om 13.00 uur gaan wij open met een spiksplinternieuwe vaste familieglijbaan.Ga door met lezen van "De Slenken krijgt spiksplinternieuwe vaste familieglijbaan"

Geplaatst door B S

Tweet This!