'

Mrt 31
DE WIJK - Op zaterdag 25 maart vierde de Koninklijke Muziekvereniging Apollo haar 125-jarig jubileum met een jubileumconcert in Sporthal De Slenken in De Wijk. Zo’n 100 bezoekers genoten van het concert.

Fotocredits: Stefan Bork

Ga door met lezen van "Apollo ontvangt cheque en Zilveren Medaille"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 31
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 22 april geeft muziekvereniging Woudklank haar jaarlijkse concert voor donateurs en andere belangstellenden. Alle orkesten en slagwerkgroepen laten muziekstukken horen in het thema ‘helden’. Het optreden staat bol van bekende nummers en herkenbare melodieën voor jong tot oud.Ga door met lezen van "Muziekvereniging Woudklank verrast met heldenmuziek"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 31
RUINERWOLD - Op zaterdagavond 22 april geeft de malletband Sempre Sereno Ruinerwold en de Altiband uit Meppel een gezamenlijk voorjaarsconcert.

Ga door met lezen van "Voorjaarsconcert Sempre Sereno en Altiband"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 31
DE WOLDEN - Veel verenigingen en vrijwilligersorganisaties zijn jaarlijks bezig om allerlei evenementen en activiteiten in De Wolden te organiseren. Bij het organiseren van die evenementen komt er veel kijken waaronder soms de aanvraag van een vergunning. De vraag is dan vaak, hoe moet je een vergunning aanvragen en hoe zit dat dat met bijvoorbeeld een draaiboek of plattegrond van je evenement. En kan het dan alleen af met een evenementenvergunning of ben je misschien ook een omgevingsvergunning nodig?

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Online kennissessie over evenementen en vergunningen"

Geplaatst door B S

Tweet This!