'

Mei 2
DE WIJK - Noem het een rommelmarkt, wij noemen het Wiekers Ruumt op. De derde editie op zaterdag 13 mei is in een ander jasje. Niet thuis op je erf, maar allemaal gezamenlijk op het evenementen terrein Wiltenweg 35 in De Wijk.


Ga door met lezen van "Wieker Ruumt Op"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 2
IJHORST - De IJhorstermarkt geniet grote bekendheid in de wijde omgeving. De markt is een perfecte mix van antiek, brocante, vlo, braderie en warenmarkt. Dit jaar bestaat de markt alweer drieƫnvijftig jaar. Van de 1e zaterdag in april tot de 1e zaterdag van oktober van 08.00 tot 13.00 uur treft men vele kooplieden en particulieren die hun goederen en waren aan de man proberen te brengen. Zo zijn er onder andere standhouders met boeren kaas, droge worst, sieraden, kleding, fashion, lederwaren, tassen, boeken, prachtige brocante en nog veel meer. Er is altijd wel wat leuks te vinden. Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht.

Ga door met lezen van "IJhorstermarkt 6 mei"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 2
RUINERWOLD - Op Woensdag 3 mei 2023 is er een Scope Dag bij Hair Professionals in Ruinerwold. Op deze dag kun je daar terecht voor een gratis hoofdhuid analyse. Samen met een professional van Mediceuticals maken zij een analyse van haar en hoofdhuid en geven wij gratis en vrijblijvend advies.

Ga door met lezen van "Scope Dag bij Hair Professionals"

Geplaatst door B S

Tweet This!