'

Mei 4

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
RUINERWOLD - Sinds een aantal jaren organiseert de werkgroep Kerk in Actie een gezellige fietstocht van kerk tot kerk. Dit jaar kan er gestart worden op zondagmiddag 7 mei tussen 13.30 en 14.00 uur op Blijdenstein. De toch is ongeveer 25 tot 30 km. Het eindpunt is de kerk in Blijdenstein. Hier zal ook nog de gelegenheid zijn iets te drinken. Op het begin en eindpunt zal een collectebus staan om een bijdrage te geven voor ons nieuwe project 'Beer inkomen voor Javaanse boeren'.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
IJHORST - Op 12 en 13 mei voert toneelvereniging de Rieverst een openluchtspel op. Wij spelen het stuk ‘Watervrees’ onder regie van Erik Bakker.

Ga door met lezen van "Toneelvereniging de Rieverst heeft 'Watervrees'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
DE WOLDEN - Op donderdag 4 mei vindt de Nationale Herdenking plaats. Op verschillende locaties in De Wolden vinden herdenkingsbijeenkomsten plaats. Belangstellenden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Nationale Herdenking op donderdag 4 mei 2023"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
REGIO - De regionale Knapper volleybalcompetitie start in het seizoen 2023-2024 met een Topklasse voor damesvolleybal. Van zowel teams uit de huidige 1e Damesklasse als van een aantal volleybalclubs buiten de Knapper-competitie kwam de vraag of het mogelijk was om een Topklasse te starten.

Ga door met lezen van "Topklasse volleybal toegevoegd aan de Knapper-competitie"

Geplaatst door B S

Tweet This!