'

Mei 6
Doe mee aan de bijeenkomst Het Nieuwe Fietsen

KOEKANGE - Fietsen is heerlijk, gezond en ook nog eens gezellig. Logisch dus dat je zo lang mogelijk wilt blijven fietsen, ook als je een jaartje ouder wordt. Maar hoe ga je om met drukke fietspaden? Hoe fiets je veilig op een e-bike? En hoe blijf je vitaal op de fiets? Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens ‘Het Nieuwe Fietsen’ van Veilig Verkeer Nederland (VVN). VVN organiseert Het Nieuwe Fietsen op maandag 8 mei van 9:30 tot 12:00 in Dorpshuis de Schakel Koekange, Pr. Margrietlaan 1 in Koekange.

Ga door met lezen van "Handige tips om veilig te blijven fietsen?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 6
DRENTHE - Wordt jouw stichting of vereniging de winnaar van het Drentse of Groene Anjer Prijs 2023? Deze prijzen worden op 3 november uitgereikt door het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe. Beide prijzen zijn een bedrag van € 5.000. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe vraagt om kandidaten aan te melden voor deze prijzen.

Ga door met lezen van "Oproep: Kandidaten Drentse en Groene Anjer Prijs 2023"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 6
MEPPEL - Woensdag 17 mei organiseert Evelyne van Winden van 19:30 - 21:00 uur een inspiratiesessie 'Relatiegericht ouderschap & gezin in verbinding' bij bibliotheek Meppel. Evelyne is trainer & therapeut op het gebied van hechting en (kind)ontwikkeling en heeft een eigen praktijk bij Zentrum Meppel. Daarnaast is zij ook docent aan het Neufeld Instituut.

Ga door met lezen van "Inspiratiesessie Relatiegericht ouderschap & gezin in verbinding"

Geplaatst door B S

Tweet This!