'

Mei 7
DE WIJK - Op zondagmiddag zijn hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de A28 vlak na de oprit bij De Wijk. Bij het ongeval waren de politie, brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter aanwezig. Een personenauto lag op zijn kop in de berm.

Ga door met lezen van "Busje op de kop op A28 bij De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 7
DE WIJK - De digitale wereld kan het leven aangenamer en eenvoudiger maken, of je nu een tablet, computer of smartphone gebruikt. Soms heb je echter hulp nodig, en dan is het fijn om iemand met kennis van zaken erbij te hebben. "Veel senioren maken hier gebruik van, omdat hun kinderen het te druk hebben of ze die niet willen belasten", zegt Gerrit Maarse van Seniorweb.nl in De Wijk.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gerrit Maarse biedt digitale hulp en ondersteuning"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 7
DE WIJK - Al 15 jaar houdt speeltuinvereniging De Speulhorst zich bezig met het speelplezier van de kinderen uit De Wijk in de basisschoolleeftijd en jonger. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen in ons mooie dorp voldoende actief bezig kunnen zijn en lichamelijk worden uitgedaagd.

Ga door met lezen van "Oproep! Bestuursleden gezocht voor De Speulhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 7
ECHTEN - Zoals iedereen inmiddels wel weet, heeft de Ouderraad besloten om te stoppen met de oud papier inzameling. Dit betekent een groot gat in de begroting voor de Ouderraad. De Ouderraad is al druk aan het brainstormen over hoe dit gat gedicht kan worden, zodat leuke activiteiten voor de kinderen van 't Echtenest kunnen blijven worden ondersteund.

Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Ouderraad van 't Echtenest gaat ijzer inzamelen"

Geplaatst door B S

Tweet This!