'

Mei 11
RUINERWOLD - De verbouwing van ’t Vonder is gereed. In verband met de heropening is het op 15 mei feest voor de bewoners en medewerkers van ‘t Vonder. Op 16 mei is er een officiële opening voor genodigden en een open huis. Iedereen die benieuwd is naar de resultaten van de verbouwing is welkom tijdens het open huis op dinsdag 16 mei tussen 15.30 en 19.00 uur.

Foto: Noorderboog

Ga door met lezen van "Heropening en open huis woonzorgcentrum ’t Vonder in Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 11
BERGHUIZEN - In Berghuizen wordt een eerste stap voor nieuwbouw van woningen gezet. JRM ontwikkelaars heeft een plan voor een nieuw woonerf met woningen gemaakt. Op basis van dit plan hebben de gemeente De Wolden en de ontwikkelaar een intentieovereenkomst getekend.

Ga door met lezen van "Eerste stappen woningbouw Berghuizen zijn gezet"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 11
DE WIJK - Onlangs is er in De Wijk een innovatief digitaal prikbord geïntroduceerd. Dit prikbord bevindt zich bij het Dorpshuis De Wijk, aan de kant van de Dorpsstraat, en is voor iedereen goed zichtbaar.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Nieuw digitaal prikbord gelanceerd in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 11
DRENTHE - Mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers kunnen wij blijven genieten van een groene (leef)omgeving. Landschapsbeheer Drenthe organiseert speciaal voor die mensen de jaarlijkse vrijwilligersdag: een moment dat we stilstaan bij al het werk dat vrijwilligers verzetten in het Drentse (cultuur)landschap.

Ga door met lezen van "Vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijkse vrijwilligersdag"

Geplaatst door B S

Tweet This!