'

Mei 13
DE WIJK - De derde editie van de gezellige rommelmarkt "Wiekers Ruumt Op" was een groot succes en zorgde voor een levendige sfeer. Op het Evenemententerrein aan de Wiltenweg in De Wijk konden bezoekers naar hartenlust rondneuzen en speuren naar unieke vondsten.

Ga door met lezen van "Wiekers op zoek naar koopjes en unieke vondsten "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 13
ECHTEN - Op zondag 14 mei starten ze in Echten met de Jeu de boules competitie. Voor deze activiteit hoeft u zich niet op te geven, kom gewoon naar de Brink waar de boulesbaan en de ballen klaar liggen. Koffie en thee (tegen een kleine vergoeding) staan klaar en gooien maar! Wil je niet aan de competitie meedoen, dat kan natuurlijk ook. Het is de bedoeling dat er met droog weer regelmatig op zondagavond gespeeld gaat worden. Elke avond begint om 19:00 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 13
ZUIDWOLDE - Achter de schermen wordt heel hard gewerkt om prachtige culturele evenementen en activiteiten in het kader van Wiede Wold te realiseren. Het eerste tastbare bewijs dat De Wolden tot en met volgend jaar culturele gemeente van Drenthe is, staat nu op het grasveld voor het gemeentehuis in Zuidwolde.

Tekst en foto's: Artizzl Media/Peter Nefkens.

Ga door met lezen van "Wiede Wold wordt zichtbaar met kunstwerk voor gemeentehuis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 13
DE WIJK - Terwijl in Rotterdam de spanning al een tijdje te snijden was wanneer Feijenoord kampioen zou worden, werd ook in de kantine van de v.v. Wacker gestreden wie kampioen bij het klaverjassen zou worden.

Ga door met lezen van "Hendrie Duinkerken winnaar klaverjassen Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!