'

Mei 14
KOEKANGE - Veel (vrijwilligers)verenigingen en vrijwilligersclubs staan voor dezelfde uitdagingen, het werven van nieuwe leden, vinden van de juiste vrijwilligers en hoe vind je de juiste inkomsten? Wat is er mooier dan ervaringen te horen van andere vrijwilligers en verenigingen waar dat wel is gelukt.

Archieffoto BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "'Van vrijwilligers, voor vrijwilligers' in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 14
DE WOLDEN - Op fietse door de Wolden! Op vijf plaatsen in de Wolden (de Wijk, Ruinen, Ruinerwold, Koekange en Zuidwolde) staan deze mooie duofietsen die ten doel hebben om mensen met een beperking, ouderen of personen, die in een sociaal isolement zijn geraakt, in de gelegenheid te stellen om samen met een vrijwilliger een eindje te gaan fietsen.

Ga door met lezen van "Stichting Duofietsen de Wolden."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 14
DE WIJK - De Koninklijke Muziekvereniging Apollo ging op zaterdag 22 april langs de Wijker deuren met een bonte mix aan planten en bloemen. De opbrengst van de plantenactie kwam ten goede aan de vereniging. Helaas blijkt een deel van de betalingen die via de QR-code zijn gedaan niet te zijn afgerond. Het gaat in totaal om ongeveer €150.

Ga door met lezen van "Deel van planten van plantenactie Apollo niet afgerekend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 14
ECHTEN - Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, wordt er vanuit het Huus met de Belle in Echten een prachtige dauwtrapwandeling onder leiding van een gids georganiseerd.


Ga door met lezen van "Dauwtrappen in Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 14
DRENTHE - Elektrische autobezitters zonder eigen oprit kunnen straks eenvoudig een nabijgelegen laadpaal aanvragen via de website www.laadpaalnodig.nl. Het bedrijf Equans heeft de aanbesteding voor de realisatie van 2100 openbare laadpalen voor de komende 3 jaar voor elektrische auto's in de provincies Groningen en Drenthe gewonnen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "2100 nieuwe openbare laadpalen in Drenthe en Groningen"

Geplaatst door B S

Tweet This!