'

Mei 15
RUINERWOLD - Op vakantiepark De Toffe Peer in Ruinerwold zijn vorige week bijna tweeduizend druivenranken geplant, waaronder de Johanitter, Solaris, Souvignier Gris en Muscaris. Het uiteindelijke doel is om tegen 2027 een prachtige cuvée wijn te presenteren aan wijnliefhebbers en kenners. Onder de naam Wijngoed Drenthe gaan eigenaren Randy en Annet Kroek en zoon Ronan een unieke bourgondische ervaring aanbieden, verpakt in een duurzaam jasje.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Duurzame bourgondische beleving ontkiemt op vakantiepark De Toffe Peer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
DRENTHE - Open Ateliers Dwingeloo viert het 10-jarig bestaan op zaterdag 20 mei om 11.00 uur in de geheel gerenoveerde Nicolaaskerk in Dwingeloo.

Ga door met lezen van "OAD viert 10-jarig bestaan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
REGIO - De laatste loodjes van de competitie 2022/2023 staan op de rol. Voor sommige clubs (zoals tegenstander F.C. Oldemarkt van zondagmiddag) is er weinig meer te “verdienen”, doch voor Wacker mocht er, gezien deelname aan een eventuele nacompetitie, niet verloren worden.

Ga door met lezen van "Oldemarkt en Wacker houden elkaar in evenwicht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
RUINERWOLD - Met nog twee wedstrijden op het programma en een marge van 3 punten, begon Ruinerwold aan het duel met V.V. VWC. Met de aanwezigheid van mooi weer, RTV Drenthe, DNO Sport, De Stentor, leuke sfeer- en belevingsacties, een buitenbar en DJ Nijs, had het maar zo een mooie middag kunnen worden.

Ga door met lezen van "Ruinerwold verslikt zich in VWC"

Geplaatst door B S

Tweet This!