'

Mei 16
DE WOLDEN - Artiestenbureau Bemo Entertainment uit De Wijk presenteert met trots haar gloednieuwe website. Een belangrijk kenmerk van deze nieuwe website is het uitgebreide aanbod aan entertainment en de informatie over de diensten en evenementen van Bemo Entertainment. Bezoekers kunnen eenvoudig door het portfolio van diverse artiesten, bands en acts scrollen, waarbij alles gedetailleerd wordt beschreven en geïllustreerd met recente foto's, video’s, speeltijden en prijzen.

Ga door met lezen van "Bemo Entertainment lanceert nieuwe website"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 16
RUINERWOLD - Een nieuwe bloemenwinkel, gecombineerd met een creatieve dagbesteding, opent haar deuren in Ruinerwold. Deze unieke combinatie is het resultaat van een inspirerende samenwerking tussen De Bloemerij en Het Ambacht.

eigen foto

Ga door met lezen van "Nieuwe bloemenwinkel een Pluspunt aan Dijkhuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 16
KOEKANGE - De spanning stijgt in Koekange, want op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, zullen de langverwachte Highland Games weer plaatsvinden op het weiland aan de Harm Smeengestraat. Teams uit de hele regio zullen hun krachten meten in een reeks spectaculaire onderdelen. Dit sportieve evenement wordt georganiseerd door de kameraden Henk Hummel en Ard Warnders.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Volop spektakel bij Highland Games in Koekange "

Geplaatst door B S

Tweet This!