'

Mei 18
RUINERWOLD - Zaterdag 20 mei is het zover, de eerste boerendrokte van dit seizoen. Van 11.00 uur tot 16.00 uur gaan we 100 jaar terug in de tijd en kan men een kijkje nemen in het leven van de rijke boerenfamilie Karsten. De (vrijwillige) cast in aangepaste kledij brengt het boerenleven van weleer weer tot leven.

Foto: Petra Hessels

Ga door met lezen van "Boerendrokte bij Museumboerderij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 18
KOEKANGE - Het college heeft op 16 mei in Koekange op locatie vergaderd. Door eens per maand in een van de dorpen te vergaderen, wil het college de verbinding met inwoners maken. Er wordt gestart met een lunch, verzorgt door het dorpshuis, waarvoor iedere inwoner zich kan aanmelden. Op deze manier krijgt iedereen de kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met het college van B&W.

Ga door met lezen van "College van B&W op bezoek in Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 18
RUINERWOLD - Normaal komen we conservenblikken alleen tegen in onze voorraadkast, maar voor het Streekprogramma Wiede Wold zijn er een aantal blikken uit de kast gehaald en geplaatst langs een deel van het wandelnet De Wolden. Terwijl je via een mooie route door het landschap wandelt, kom je af en toe een houten paaltje tegen. Vandaar kun je - via een blik op het paaltje - een blik werpen op de kerk van Blijdenstein. Kijk goed!

Ga door met lezen van "Blik op de Kerk"

Geplaatst door B S

Tweet This!