'

Mei 22
ALTEVEER - Na 35 jaar stoppen Geert en Marrie Vos met de bezorging van de kranten in Alteveer en omgeving. Op zaterdag 27 mei 2023 zal de krant voor de laatste keer door Geert of Marrie in de bus worden gedaan.

Eigen foto

Ga door met lezen van "Geert en Marrie Vos stoppen na 35 jaar met bezorging kranten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 22
RUINERWOLD - Onder winderige omstandigheden moest KIOS 1 aantreden tegen Quick'21/V&V. Een erg belangrijke wedstrijd voor beide teams. KIOS staat 1 punt los van Quick en beide teams willen in de top 4 eindigen want dit resulteert in promotie naar de overgangsklasse.

Ga door met lezen van "KIOS pakt wederom de volle buit!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 22
ZUIDWOLDE - jaan Hijmans van KAIROS Regenerative Agri & Food Systems, de achterbuurman van Museum de Wemme in Zuidwolde, verzorgt op zondagmiddag 4 juni om 14.00 uur de lezing ‘Landbouw, hoe kan het anders?’, over Regeneratieve landbouw, Directzaai én Camelina olie in de korte keten.

Ga door met lezen van "Landbouw, hoe kan het anders?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 22
DE WIJK - Daar was hij dan, de laatste officiële competitiewedstrijd 2022/2023 in de 3e klasse A district Noord. Maar zeker voor beide clubs niet onbelangrijk! Want deze korte competitie kent nog een z.g. ”toetje” in de vorm van een nacompetitie voor promotie/degradatie. En afhankelijk van de uitslag van vanmiddag en ook van de uitslagen op de andere velden in deze klasse, staat er voor zowel Mildam als Wacker nog wel het een en ander op het spel.

Ga door met lezen van "Wacker is te sterk voor Midam"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 22
RUINERWOLD - Op de laatste speeldag van de competitie was er nog een klein kansje op het kampioenschap. Havelte zou koploper Olyphia moeten verrassen, terwijl Ruinerwold de punten uit Balkbrug moest meenemen.

Foto: JW v/d Vlist

Ga door met lezen van "VVR wint wel, maar geen kampioen."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 22
RUINEN - Via Lammi Luten bereikte ons het droevige bericht dat Roelof Luten op 19 mei jongstleden is overleden. Zo is te lezen op: Ruinenalert Hij zat vredig in de stoel op de plek in Hongarije waar hij zich gelukkig voelde. Roelof en Lammi zijn in ons dorp bij velen bekend en geliefd en waren jarenlang de uitbaters van voormalig café De Dorpsherberg. Dat werd in de volksmond veelal “De Lute” genoemd.

Roelof met zijn vrouw Lammi. Archieffoto BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Roelof 'De Lute' Luten plotseling overleden"

Geplaatst door B S

Tweet This!