'

Mei 25
STAPHORST - Op zaterdag 17 juni 2023 zal de 30e editie van de AMBC Oldtimer bromfietsrit plaatsvinden, traditiegetrouw weer vertrekkend vanaf Café/Zaal Kisteman aan de Oude Rijksweg in Staphorst.

eigen foto.

Ga door met lezen van "Oldtimer bromfietsrit 2023"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 25
MEPPEL - Op woensdag 7 juni van 11:00 – 15:00 uur organiseren Internationale Pabo studenten van NHL Stenden Meppel een Internationaal boekenfeest waar zij hun zelf ontworpen prentenboeken presenteren en voorlezen. De prentenboeken zijn geschikt voor peuters en kleuters en er zijn boeken in verschillende talen dus voor elk wat wils. Toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

Ga door met lezen van "Internationaal Boekenfeest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 25
DRENTHE - Van 14 oktober 2023 tot en met 3 maart 2024 presenteert het Drents Museum de tentoonstelling Tilo Baumgärtel – Das selbe Wasser. Deze solotentoonstelling van de Duitse kunstenaar Baumgärtel (1972) legt de focus op een combinatie van schilderijen, tekeningen én videokunst. In Das selbe Wasser neemt het Drents Museum bezoekers mee in Baumgärtels sprookjeswereld.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Solotentoonstelling Tilo Baumgärtel in Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 25
DE WIJK - Van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni vindt het jaarlijkse evenement van Swim2Walk weer plaats in De Wijk. Dit unieke evenement combineert zwemmen en wandelen en biedt deelnemers de mogelijkheid om actief bezig te zijn en te genieten van de prachtige omgeving.

Ga door met lezen van "Swim2Walk in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 25
RUINERWOLD - Ter Harmsel Fysiotherapie, gevestigd aan de Hoge Akkers in Ruinerwold, organiseert speciaal voor sporters vanaf 25 mei elke donderdagmiddag tussen 17.00 uur en 17.30 uur een gratis echosportspreekuur.

Ga door met lezen van "Gratis Echo-Sportspreekuur bij Ter Harmsel Fysiotherapie in Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!