'

Mei 26
OOSTEINDE - Komende zaterdag 27 mei is er weer recycle dag in Oosteinde. Van 9.00 tot 12.00 uur kunt u metalen en elektrische apparaten inleveren op het adres Wolddijk 31. Kunt u niet brengen dan kunnen we het ook ophalen. Tot zaterdag.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 26
DE WOLDEN - De collecteweek van de Maag Lever Darm Stichting gaat van start op maandag 19 juni. Tijdens de collecteweek gaan 11.000 mensen de straat op om te collecteren voor meer onderzoek naar- en betere voorlichting over spijsverteringsaandoeningen.

Ga door met lezen van " Collecteweek Maag Lever Darm Stichting gaat van start "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 26
DE WIJK - Een groep van vier enthousiaste mannen uit De Wijk zet zich elk jaar tijdens het maaiseizoen in voor het onderhoud van wandel- en fietspaden rondom het dorp. Ze zorgen ervoor dat wandelaars en fietsers met plezier van hun hobby kunnen genieten door de paden netjes te maaien.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Vrijwillig maai-team zorgt voor perfecte wandel- en fietspaden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 26
DE WIJK - Dit jaar wordt er wederom een beachvolleybaltoernooi georganiseerd bij café De Wiekslag in De Wijk. Op zondag 16 juli wordt de Dorpsstraat omgetoverd tot een zandstrand met daarop twee beachvolleybalvelden.

Ga door met lezen van "Beachvolleybaltoernooi bij café de Wiekslag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 26
STAPHORST - Van donderdag 1 tot en met zaterdag 3 juni zal er voor de tweede keer een skeeler marathon driedaagse worden georganiseerd in Heerde, Rijssen en Staphorst. Tijdens dit driedaagse evenement zullen de deelnemers aan de bak moeten om te strijden om de goed gevulde prijzenpot die de organiserende verenigingen hebben samen kunnen stellen.

Ga door met lezen van "Reggeborgh Skeeler driedaagse Finale in Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!