'

Mei 28
IJHORST - Op maandagavond 5 juni organiseert Natuurbeschermingsvereniging 'IJhorst-Staphorst e.o.' een wandeling door oud IJhorst. Gerard van den Berg vertelt onderweg over de flora en fauna en over de geschiedenis van dorp, buurtschap en omgeving. De start is om 19.30 bij het oude kerkje, Kerkweg 10, IJhorst. Iedereen is van harte welkom, deelname is gratis. Een bijdrage is altijd welkom.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 28
ECHTEN - Op 14 juni om 19:00 uur zal Hendrik Jan Benning een rondwandeling verzorgen door Echten. Hendrik Jan woont zijn hele leven al in Echten en kan veel mooie verhalen/anekdotes vertellen over het dorp. De koffie en thee zitten bij de prijs inbegrepen. Opgave voor 7 juni en de kosten zijn €5,- per persoon. Voor opgave of vragen kan gemaild worden naar acoldekarke@gmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 28
REGIO - Vanaf 25 mei 2023 is de tentoonstelling ‘Het veranderend landschap’ opengesteld voor publiek. Fotograaf Sake Elzinga is gevraagd een serie foto’s te maken met de bedreigingen/aantastingen en veranderingen aan het Drentse landschap als uitgangspunt.

Foto: Sake Elzinga

Ga door met lezen van "Tentoonstelling Het veranderend Landschap"

Geplaatst door B S

Tweet This!