'

Mei 30
DE WOLDEN - De Wolden gaat zich met een nieuw klimaat adaptatie beleid verder voorbereiden op de gevolgen van extremer weer. In 2050 wil de gemeente klimaatbestendig zijn, om inwoners een veilige omgeving kunnen blijven bieden in een veranderend klimaat. Denk bijvoorbeeld aan wateroverlast door hevige regenval, droogte en hitte. B&W hebben hiervoor een lokale adaptatiestrategie vastgesteld en vragen de gemeenteraad om dit nieuwe klimaatbeleid vast te stellen.

Foto: Axel Wiewel

Ga door met lezen van "Gemeente De Wolden bereidt zich voor op extremer weer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 30
DE WIJK - Op het sfeervolle landgoed Dickninge vond afgelopen weekend het befaamde Pinksterconcours plaatst. Het concours, dat wedstrijden voor alle niveaus en leeftijden bood, had meer dan 1000 starts. Dankzij de inzet van ruim honderd vrijwilligers en de steun van vele sponsors kon het driedaagse evenement mogelijk gemaakt worden. Ruiters uit zowel Friesland als Twente maakten de reis naar de pittoreske plaats De Wijk in Zuidwest-Drenthe. Henk Kamerman, namens de organisatie, benadrukte dat ze erg blij waren met de nieuwe sponsors die dit jaar verwelkomd mochten worden.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Michael Greeve triomfeert in de Grote Prijs van De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 30

Ben je van plan om na de middelbare school de gemeente De Wolden achter je te laten, en ga je studeren in de grote stad? Dan staat er een boel op je te wachten, vooral als je ook net achttien jaar bent geworden. Wat je allemaal moet regelen als je op je achttiende op kamers gaat, vertellen we je hieronder in de blog.Ga door met lezen van "18 jaar geworden en De Wolden inruilen voor een studentenkamer? Dit moet je regelen"

Geplaatst door B S

Tweet This!