'

Jun 1
DRENTHE - Op zondag 18 juni 2023 organiseert het Drents Museum het Bersama Sama familiefestival. Bezoekers maken kennis met de Molukse cultuur aan de hand van verschillende optredens, activiteiten en workshops.

Ga door met lezen van "Bersama Sama: familiefestival in het Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
REGIO - Bent u een professionele schilder? Of bent u een amateurschilder, maar zoekt u wel verf van goede kwaliteit omdat u binnenkort veel gaat schilderen? Dan is Painting the Past verf een goede keuze. Painting the Past heeft een rijke geschiedenis en de prachtige kleuren en uitstekende kwaliteit zorgen voor een knusse en liefdevolle ambiance voor ieder schilderproject. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder, want hieronder leest u alles wat u moet weten over dit bijzondere merk!

Ga door met lezen van "Dit is de beste krijtverf die u kunt kopen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
VEENINGEN - Kindcentrum Het Veldboeket, een kleinschalige basisschool in Veeningen, is met vlag en wimpel geslaagd voor Het Drents Verkeersveiligheidslabel. Het label is een kwaliteitskeurmerk voor basisscholen die laten zien dat zij verkeersveiligheid en praktische verkeerslessen een vaste plaats geven in hun schoolbeleid. Woensdag reikte wethouder Mark Turksma (links op de foto), namens provincie en gemeente, het label uit op de school tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Ga door met lezen van "Basisschool Het Veldboeket ontvangt kwaliteitskeurmerk verkeersveiligheid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
RUINERWOLD - Op woensdag 31 mei konden de Dames 1 van VVR kampioen worden van dit seizoen. Er moest dan nog wel even gewonnen worden. Dat liep in het begin wat stroef, na een half uur spelen stond het 1-0. Maar daarna kwamen de dames op dreef en werd er flink gescoord. Eindstand 9-1, dus verdiend kampioen geworden.

Foto: JW v/d Vlist

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden heeft de financiën over het jaar 2022 met een positief resultaat afgerond. In november 2021 heeft de gemeenteraad van De Wolden de begroting voor 2022 vastgesteld. In de loop van 2022 ging het college ervan uit dat ze € 1,7 miljoen over zouden houden.

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Wolden sluit 2022 af met een positief resultaat"

Geplaatst door B S

Tweet This!